06/10/202321:45

Μεσσηνία: Άφαντοι με 240.000 ευρώ οι κουκουλοφόροι που ανατίναξαν ΑΤΜ σε φούρνο στο Πεταλίδι

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στη Μεσσηνία για τους δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι.
Με ταχύτατες κινήσεις μπήκαν σε φούρνο, έβγαλαν τους εργαζόμενους και πήραν κασετίνες με χρήματα από ΑΤΜ.

Οι δράστες που «χτύπησαν» στο Πεταλίδι Μεσσηνίας και έφυγαν με χρήματα που ξεπερνούν τα 240.000 ευρώ παραμένουν ασύλληπτοι.

Το χρονικό του «χτυπήματος»

Οι τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους αλλά ακόμη και τα παπούτσια τους και αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, πήγαν στον φούρνο που βρίσκεται στο Πεταλίδι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Μέσα στον φούρνο βρισκόταν το ΑΤΜ. Έβαλαν έξω τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο κατάστημα και προκάλεσαν την έκρηξη, αποσπώντας τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

«Ήταν πολύ καλοί με τον γιο μου, του ζήτησαν να απομακρυνθεί για να μην χτυπήσει. Έδιωξαν και το προσωπικό και μετά μέσα σε δύο λεπτά έγινε η έκρηξη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του φούρνου, σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega.

Καμένο βρέθηκε το όχημα της ληστείας

Το αυτοκίνητό τους, που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί, βρέθηκε καμένο και οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζουν ακόμη ό,τι απέμεινε από αυτό.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν δείχνει ότι οι δράστες είχαν σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις τους, αλλά και ότι γνώριζαν πως το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί τη Δευτέρα με χρήματα, δύο μέρες πριν το χτύπημα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στους γρίφους του χτυπήματος.

Πηγή: Iefimerida.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα