01/07/201918:23

Μιχάλης Κατρίνης: “Αλλαγή Γενιάς για την Ηλεία. Η επόμενη μέρα δεν μπορεί να είναι ίδια, με τα ίδια πρόσωπα”

Μιχάλης Κατρίνης: “Αλλαγή Γενιάς για την Ηλεία.  Η επόμενη μέρα δεν μπορεί να είναι ίδια, με τα ίδια πρόσωπα”

 

Ιδιαίτερα θερμή είναι η αποδοχή της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κατρίνη από τους πολίτες της Ηλείας και ιδιαίτερα του μηνύματος του για Αλλαγή Γενιάς.

Ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής περιοδεύει στα χωριά του Νομού Ηλείας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την επόμενη μέρα.

‘’ H επόμενη μέρα για την Ηλεία δεν μπορεί να είναι ίδια, δεν μπορεί να έχει τα ίδια πρόσωπα, τις ίδιες παρωχημένες πρακτικές που καταδικάζουν τον τόπο μας σε στασιμότητα.

Η επόμενη μέρα για την Ηλεία πρέπει να έχει νέα πρόσωπα, με ιδέες, γνώση και φρεσκάδα. Στις 7 Ιουλίου πρέπει να ανοίξουμε ένα παράθυρο στο αύριο, η Ηλεία χρειάζεται Αλλαγή Γενιάς’’.

Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης του Κινήματος Αλλαγής , χαρακτηρίζοντας ψευδεπίγραφα τα διλήμματα που προσπαθούν να θέσουν στους πολίτες η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα:

‘’ Κανένας πολίτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να εγκλωβιστεί στη λογική του παραλόγου, που θέλουν να επιβάλλουν οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας.

Ο κ.Μητσοτάκης δεν αρκείται στην αυτοδυναμία, εκβιάζει τους πολίτες και ζητά παντοδυναμία. Ο κ.Τσίπρας επικαλείται τον κίνδυνο επιστροφής της Δεξιάς, που ο ίδιος φέρνει ξανά στην εξουσία.Την ίδια ώρα που συνεργάστηκε και συνεργάζεται με την Ακροδεξιά και τη Δεξιά και εφάρμοσε συντηρητικές πολιτικές για 4,5 χρόνια.

Για τους δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας, η επιλογή ευθύνης, λογικής και ελπίδας είναι μία: η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.

Ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας. Την επόμενη μέρα το Κίνημα Αλλαγής θα είναι απέναντι στη Δεξιά με όλα της τα πρόσωπα, απέναντι στο λαϊκισμό του Σύριζα . Μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες.’’

Ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηλείας κ.Μιχάλης Κατρίνης θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στην Αθήνα,  για τους ετεροδημότες  Ηλείους πολίτες, την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ( Πανεπιστημίου 52).

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα