18/06/201915:52

Μιχάλης Κατρίνης: Να μιλήσουμε πάλι στην καρδιά των ανθρώπων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης

Μιχάλης Κατρίνης: Να μιλήσουμε πάλι στην καρδιά των ανθρώπων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης

Το μήνυμα του Μιχάλη Κατρίνη για ‘’Αλλαγή Γενιάς’’ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Ηλείας και ιδιαίτερα σε αυτούς που είχαν και έχουν ισχυρούς δεσμούς με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Αυτούς που στήριξαν και έκαναν κυρίαρχο πολιτικό ρεύμα αλλαγής το ΠΑΣΟΚ , αυτούς που σήμερα είναι εγκλωβισμένοι στο Σύριζα.

‘’ Ο δικός μου στόχος είναι να μιλήσω στην καρδιά των ανθρώπων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Των δικών μας ανθρώπων, αυτών που ήταν μια ζωή κοντά μας αλλά πικράθηκαν και απομακρύνθηκαν. Με τους ανθρώπους αυτούς πρέπει να ξανασυναντηθούμε γιατί μας ενώνουν πολλά όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και στο παρόν και το μέλλον’’ τονίζει ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηλείας.

Ο Μιχάλης Κατρίνης συνομιλώντας με τους πολίτες της Ηλείας , καθιστά ορατές και διακριτές τις διαφορές του Κινήματος Αλλαγής με τη Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα.

‘’ Απέναντι στον κ.Μητσοτάκη που εκφράζει τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματιών είμαστε εμείς που εκφράζουμε τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και του κόσμου της εργασίας.

Απέναντι στον κ.Τσίπρα που στηρίχθηκε στο λαϊκισμό και στα ψέματα και κυβέρνησε με ακροδεξιούς εφαρμόζοντας μια δεξιά πολιτική, είμαστε εμείς που εκφράζουμε μια νέα προοδευτική πρόταση.

Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες της Ηλείας με την ψήφο τους στο Κίνημα Αλλαγής, βάζουν τα θεμέλια για να χτίσουμε τη νέα και μεγάλη δημοκρατική παράταξη.’’ επισημαίνει ο Μιχάλης Κατρίνης.

Το μήνυμα του υπ. Βουλευτή Ηλείας για Αλλαγή Γενιάς στην Ηλεία , κερδίζει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα