01/12/202320:40

Μήνυμα Δημήτρη Αβραμόπουλου για την έναρξη του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Ο πρώην Επίτροπος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μπορεί να απουσιάσει από την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους αλλά εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκλησή σας για την έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και λυπούμαι που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω απουσίας μου στην Κύπρο.

Ενημερώθηκα για τη σημαντική πρόοδο που έχει καταγραφεί στα 26 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός με διεθνή αναγνώριση στα πολιτιστικά δρώμενα .

Η Βουλή των Ελλήνων αναγνωρίζοντας τόσο την εκπαιδευτική του διάσταση όσο και τη συμβολή του στην αλληλοκατανόηση ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα απονέμει κάθε χρόνο το βραβείο «Ανθρώπινες αξίες» σε μια ταινία που διακρίνεται για την πρωτοτυπία του θέματός της, την καλλιτεχνική της αρτιότητα και την ανθρωπιστική οπτική της.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σ’ όσους συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ το οποίο με τη στήριξη των φορέων και ιδιαιτέρως των Ηλείων συμπατριωτών μας προσφέρει κάθε χρόνο μοναδικές στιγμές υψηλής καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής αξίας.

Καλή επιτυχία στην διοργάνωση!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα