30/04/202109:20

Μήνυμα για το Πάσχα από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλο

Μήνυμα για Πάσχα

 

Η κορύφωση του Θείου Δράματος και το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως, αυτό το Πάσχα αποκτούν ιδιαίτερο συμβολισμό.  Συμβολίζουν το φως που έρχεται να διαδεχθεί το σκοτάδι, την πίστη και τη λύτρωση που υπερισχύουν του φόβου και της απογοήτευσης.

Αυτή η Εβδομάδα των Παθών, μοιάζει να έχει διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, και λίγο παραπάνω. Όσο δηλαδή αγωνιζόμαστε ενάντια στην πανδημία, για να κερδίσουμε ξανά τις ζωές μας, τις καθημερινές στιγμές με τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους.

Η πανδημία, άλλαξε σχεδόν τα πάντα στη ζωή μας. Μας κράτησε στο σπίτι για μεγάλα διαστήματα, αλλά μας έκανε ταυτόχρονα να ξαναγνωρίσουμε τον εαυτό μας και τη σημασία των μικρών, αλλά μεγάλης αξίας στιγμών και πραγμάτων.  Η δοκιμασία αυτή, που πήρε από κοντά μας απροσδόκητα, και βίαια κάποιες φορές, αγαπημένα πρόσωπα,  ανέδειξε για μια ακόμα φορά το υπέρτατο αγαθό της υγείας, αποδεικνύοντας ότι, όσα ζούμε και απολαμβάνουμε στη ζωή μας, δεν είναι αυτονόητα.

Μετά από ένα χρόνο σκληρής δοκιμασίας, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Κι όπως ενωμένοι και μονοιασμένοι πορευτήκαμε το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας ο καθένας από εμάς τη δική του μάχη με τον αόρατο εχθρό, έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, ας κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας.

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, δύναμη, ελπίδα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία.

 

Βασίλειος Κων. Γιαννόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα