Μπάντμιντον: Έλαμψε ο Κιοσές - Onsports.gr
10/08/201901:02

Μπάντμιντον: Έλαμψε ο Κιοσές – Onsports.gr

[ad_1]

Προκρίθηκε στους «32» στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον Hellas Open 2019 ο Ραφαήλ Κιοσές.

Με πολύ μεγάλες «μάχες» συνεχίζεται το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον Hellas Open 2019. Οι Ελληνες διεθνείς έδωσαν σκληρές μάχες, αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ραφαήλ Κιοσές, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που προκρίθηκε στο κεντρικό ταμπλό των «32».

Το Hellas Open συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης και ο Δήμος Σιντικής, ενώ πολύτιμη είναι η στήριξη των χορηγών Protergia, RSL και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ο Σερραίος πρωταθλητής πέρασε τους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες χωρίς αγώνα και στον κρίσιμο ματς βρεθηκε απέναντι στον αξιόλογο Τούρκο Γκουνγκόρ. Ο Κιοσές έπιασε εκπληκτική απόδοση δεν άφησε καμία πρωτοβουλία στον αντίπαλό του και επικράτησε με 2-0, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για το κεντρικό ταμπλό.

Στη φάση των «32» αντιμετώπισε τον Ελβετό Κιτσμάιρ και μετά από ένα συναρπαστικό ματς ηττήθηκε με 2-0.

Στο απλό γυναικών βρέθηκαν απευθείας στο κεντρικό ταμπλό οι Ματίνα Σωτηρίου και Ραφαηλία Μερτζεμέκη, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν και αποκλείστηκαν.

Στα προκριματικά ανδρών σταμάτησε η πορεία των υπολοίπων αθλητών μας που συμμετείχαν στο Hellas Open. Αγωνίστηκαν οι Σταμάτης Τσιγκιρδάκης, Αχιλλέας Τσαρτσίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Σκαρλάτος, Πέτρος Τέντας, Θοδωρης Παπαδόπουλος, Πασχάλης Μελικίδης Γιώργος Γάλβας και Ηλίας Ξάνθου, ενώ στις γυναίκες «έμεινε» στον προκριματικό γύρο η Ειρήνη Τέντα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα