Μυστήριο ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη
09/07/201917:35

Μυστήριο ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη – Newsbeast

[ad_1]

Ο τραγικός επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας Eaton Suzanne που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά στις 2 Ιουλίου, με την εξαφάνισή της να δηλώνεται στις 4 Ιουλίου, φαίνεται πως γράφτηκε σε μια σπηλιά στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα σε γερμανική μπούγκα (τεχνητή σπηλαίωση).

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε από πολίτες το βράδυ της Δεύτερας (08.07.2019) βρίσκεται σε στάση μπρούμυτα, σε απόσταση κάποιων μέτρων μέσα στη μπούγκα με αποτέλεσμα να μη διακρίνεται το πρόσωπό της. Τα ρούχα είναι ίδια με αυτά της βιολόγου, ωστόσο πρέπει πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας.

Αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ ειδικά ερευνητικά κλιμάκια θα ερευνήσουν και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στην περιοχή καθώς και μεγάλη μυστικότητα γύρω από τις έρευνες, καθώς επισήμως οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κάνει καμία δήλωση και καμία αναφορά για την υπόθεση μέχρι στιγμής.

Το μεγάλο ερώτημα

Την ίδια ώρα, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς βρέθηκε η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος σε τόσο μακρινή απόσταση από το αρχικό σημείο που αρχικά χάθηκε, μια απόσταση περίπου 10 χλμ.που δύσκολα διανύει κάποιος εκτός κι αν έχει όχημα, σε μια περιοχή άσχετη από την αρχική ακτίνα στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται.

Στον τόπο που βρέθηκε έφτασαν και συγγενείς της βιολόγου για την αναγνώριση και ταυτοποίηση της νεκρής. Να σημειώσουμε ότι η 60χρονη ήταν παντρεμένη με Βρετανό και ζούσε στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα