06/07/202020:06

Μυστήριο το πού βρήκε το βιτριόλι η 35χρονη – Εξετάζεται το ενδεχόμενο του συνεργού

Στο Θριάσιο συνεχίζει να νοσηλεύεται η άτυχη Ιωάννα, η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και σημαδεύτηκε στο πρόσωπο, στο κορμί αλλά και στη ψυχή της.

Οι γιατροί που επιβλέπουν την Ιωάννα δίνουν τη δική τους μάχη για την όσο το δυνατό καλύτερη αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Την ίδια ώρα, η 35χρονη κατηγορούμενη, συνεχίζει να τηρεί σιγήν ιχθύος μέσα από τις γυναικείες φυλακές της Θήβας όπου κρατείται.

Οι Αρχές, από τη μεριά τους συνεχίζουν τις διεξοδικές έρευνες ώστε να εντοπίσουν τα ελάχιστα κομμάτια που τους λείπουν ώστε να συνθέσουν ολόκληρο το παζλ της υπόθεσης. Συγκεκριμένα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η 35χρονη είχε συνεργό ή συνεργούς.

Άνθρωποι δηλαδή που την βοήθησαν στις παρακολουθήσεις είτε ακόμα και τη μέρα της επίθεσης αλλά και αν κάποιος τη βοήθησε να προμηθευτεί το καυστικό υγρό.

«Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι συντριπτικά εις βάρος της, περιμένουμε και εμείς αν θα απολογηθεί ώστε και η Ιωάννα να μάθει τον λόγο που της συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό που της κατέστρεψε τη ζωή.

Θεωρώ πάντως ότι η κατηγορούμενη δεν έχει να πει και πολλά πράγματα γιατί όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της.

Φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά, για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και εξετέλεσε ένα σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια που το είχε σχεδιάσει» σχολίασε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει όλες οι καταγγελίες για ύποπτες κινήσεις που είχαν συμβεί τους προηγούμενους μήνες γύρω από το σπίτι της Ιωάννας. Στο βιβλίο συμβάντων βρέθηκε αναφορά για μια γυναικεία φιγούρα που ερευνούσε αυτοκίνητα πολύ κοντά στο διαμέρισμα της 34χρονης.

Στα βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές, τόσο πριν από τη στιγμή της επίθεσης όσο και μετά, η 35χρονη δεν καταγράφεται κοντά σε άλλο άτομο ωστόσο οι Αστυνομικοί θεωρούν την υπόθεση «δεμένη» όσον αφορά τη βασική κατηγορούμενη.

Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί για τα όσα της καταλογίζονται, συνεχίζουν να το αποδίδουν στην τακτική που διάλεξε να ακολουθήσει.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως στο μυαλό της η 35χρονη θεωρεί πως η σιωπή της μπορεί να αποδειχθεί χρυσός, σύμφωνα με το Mega.

«Προφανώς με τον τρόπο που είχε σχεδιάσει το έγκλημα, τώρα προσπαθεί να σχεδιάσει και την απολογία της» σχολίασε ο κ. Λύτρας.

Στη συνέχεια ο κ. Λύτρας, σχολιάζοντας το αν υπήρχε συνεργός στην επίθεση είπε: «Η ανάκριση συνεχίζεται, οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα από που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Πρέπει να ερευνηθεί η προέλευση του καυστικού υγρού και στη συνέχεια να δούμε, αν από εκεί που το προμηθεύτηκε γνώριζε αυτός/η τη χρήση για την οποία προοριζόταν».

Απαντώντας σε ερώτηση αν η 35χρονη είχε και άλλο στόχο εκτός από την Ιωάννα, ο κ. Λύτρας είπε: «Η Ιωάννα ήταν ο στόχος της, την περίμενε, την παρακολουθούσε.

Είναι δεδομένο ότι η Ιωάννα ήταν το θύμα. Όπως θεωρούσε ότι κινδυνεύει από την Ιωάννα, δεν θα μου έκανε εντύπωση, αν μετά θεωρούσε ότι κινδυνεύει από κάποια άλλη».

Newsbeast.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα