15/11/202109:25

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ηλείας: Τελικά τι (δεν) μας είπε ο πρωθυπουργός;

Στην πρόσφατη επίσκεψη του κου πρωθυπουργού στο νομό μας, πάλι μέσα από κλειστές συσκέψεις και επιλεκτικά προσκεκλημένους, εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες που
μπορεί να είχε ο αγροκτηνοτροφικός κόσμος της Ηλείας για να ακούσει κάτι που πραγματικά θα τον ανακουφίσει από το τέλμα που τον βυθίζουν οι πολιτικές τις κυβέρνησης.

Αλλά ας δούμε τελικά τι (δεν) μας είπε:

Δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο για την ανασυγκρότηση του νομού μας παρά μας είπε ότι να μην έχουμε αμφιβολία το «ότι γίνεται στην Εύβοια ΘΑ μπορέσει να γίνει και στην Ηλεία».

Δεν μας είπε ότι σχεδόν κανείς πυρόπληκτος αγρότης ή κτηνοτρόφος του νομού μας δεν έχει πάρει ευρώ από την αρωγή, παρά ψέλλισε κάτι για καθυστερήσεις.

Δεν μας είπε κουβέντα για τα 63 εκατομμύρια ευρώ που λείπουν από την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης.

Δεν μας είπε τι θα γίνει με την αδιάθετη σταφίδα.

Δεν μας είπε τίποτα για το τι προτίθεται να κάνει για την εκτόξευση των τιμών σε ηλεκτρικό ρεύμα, καύσιμα, λιπάσματα, γεωργικά φάρμακα και ζωοτροφές.

Μας είπε ότι τα οικονομικά προβλήματα των ελαιοπαραγωγών μας θα λυθούν μαζεύοντας τον καρπό από τις περίπου 40 αγριελιές του αρχαιολογικού χώρου.

Ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος ξέρει πολύ καλά ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί για την επόμενη ημέρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα