03/06/202415:55

Ν. Κοροβέσης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας: Σειρά επαφών με εκπροσώπους του δημόσιου βίου και της πολιτικής ζωής (Photos)

Τις συναντήσεις με συλλόγους, ενώσεις, φορείς και πολιτικά πρόσωπα συνεχίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με στόχο την διαφύλαξη και προστασία του κοινωνικού ιστού του τόπου αλλά και των προσπαθειών για την βελτίωση της καθημερινότητας των Ηλείων πολιτών. Ο κ. Κοροβέσης, το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου, υποδέχτηκε στο γραφείο του στον Πύργο, το Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας, συζήτησε μαζί τους για τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους απασχολούν και τις ανάγκες που έχουν. Μάλιστα, ο πρόεδρος, Διονύσης Γιαννακόπουλος, πρόσφερε στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας ένα αναμνηστικό δώρο με το σήμα της Ένωσης.

Στην συνέχεια, ο Νίκος Κοροβέσης, συναντήθηκε με τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για μη Κρατικά ΑΕΙ, τα οποία τον ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες που έχουν πάρει ή πρόκειται να πάρουν με σκοπό την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ηλεία, με τον Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει την στήριξή του στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Παράλληλα, ο κ. Κοροβέσης, το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου, συνάντησε στα Δουνέικα, τον πρώην Επίτροπο και νυν βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο είχαν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα της Ηλείας αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο τόπος θα μπορέσει να αποκτήσει επιπλέον αναπτυξιακή ώθηση και συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενότερη επαφή και συνεργασία. Τέλος, την Παρασκευή 31 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές, επισκέφθηκε τον κ. Κοροβέση και στην συζήτηση που είχαν, τονίστηκε ιδιαιτέρως η σημασία της συμμετοχής στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, αφού πολλές από τις αποφάσεις που παίρνονται στο Ευρωκοινοβούλιο για σοβαρά θέματα όπως για παράδειγμα των αγροτών, των υποδομών και της ακρίβειας μπορούν να διαμορφώσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών της περιφέρειας και κατ’ επέκταση και της Ηλείας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα