13/06/202011:17

Ναμπίλ Μοράντ: Με αλήθειες και αποδείξεις προς ενημέρωση των πολιτών

ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ:ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ακόμα ένα δελτίο τύπου από την Δημοτική Αρχή του Δήμου μας εκδόθηκε μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση της εισόδου της Ανδραβίδας,με την γνωστή τακτική που ακολουθεί η Δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της, παρουσιάζοντας τον Δήμαρχο με το μαγικό ραβδί!
Το χειρότερο όμως όλων είναι ο τοπικισμός που προβάλουν οι δημοσιεύσεις του Δημάρχου,καθώς χρησιμοποιεί εκφράσεις περί αποκλεισμού και αδικιών, κάτι που δεν τον τιμά σαν Δήμαρχο ενός μεγάλου δήμου και σαν πολιτικό.
Εσείς ο «υπερδήμαρχος» με τις υπερφυσικές ικανότητες,θεωρείτε όλους εμάς,τους πολίτες του δήμου μας, υποδεέστερους νοητικά. Ήταν προεκλογική σας τακτική αλλά έγινε και μετεκλογική. Όμως,κ.Λέντζα οι πολίτες έχουν κρίση και δυστυχώς για εσάς,δεν επηρεάζονται πια από τα ψέματά, γελούν με την τακτική που ακολουθείτε. Εκτός φυσικά από αυτούς που σας χτυπούν την πλάτη περιμένοντας από εσάς να ικανοποιήσετε τους προεκλογικούς σας λογαριασμούς.
Ξεκινήσατε ποζάροντας, εσείς και οι αντιδήμαρχοί σας, με τις ασφαλτοστρώσεις της περιφέρειας,οι οποίες είχαν δρομολογηθεί από το 2018-2019 και ξεκινήσατε έναν αγώνα δημοσιευμάτων για κάθε μια ξεχωριστά,ενώ αποτελούσαν έργα άλλων..
Προσπαθήσατε να οικειοποιηθείτε τα έργα αυτά,κάτι που σε κανέναν άλλο δήμο της Ηλείας δεν είδαμε να συμβαίνει,ενώ ασφαλτοστρώσεις έγιναν σχεδόν σε όλο τον νομό.
Και για το Δημοτικό Σχολείο της Ανδραβίδας θα πρέπει να σας ευγνωμονούμε,όπως διαδίδετε.
Αλήθεια,την 1η Σεπτεμβρίου που αναλάβατε δεν είχε ήδη δημοπρατηθεί?
Και σήμερα συνεχίζετε την γελοιότητα, δίνοντας συγχαρητήρια στους αντιδημάρχους σας για την ανάπλαση της εισόδου της πόλεως της Ανδραβίδας και παρουσιάζοντας τον εαυτό σας, ως τον σωτήρα της πόλης αυτής που ήρθατε για να την θέσετε σε αναπτυξιακή τροχιά.
Σημαντικό το έργο σας κ.Δήμαρχε!
Μια υπογραφή συνοδευόμενη από μία φωτογραφία είναι δύσκολη υπόθεση!
Το δύσκολο, όμως,αυτής της ανάπλασης,ήταν η διαδικασία που ακολουθήθηκε ξεκινώντας από την πρόταση που υπέβαλλε ο δήμος μας στις 30-05-2018 στην πρόσκληση που βγήκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 06-03-2018.Η μελέτη υπήρχε από την δημοτική αρχή του κ.Παπανδρέου,με προϋπολογισμό 450,000ευρώ,επικαιροποιήθηκε από εμάς το 2016 βάσει των ισχυουσών τιμών και προδιαγραφών και με την βοήθεια της τότε Περιφερειακής αρχής ξεπεράστηκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην ένταξη του έργου.Η απόφαση ένταξης τελικά ανακοινώθηκε στις 07-09-2018 με προϋπολογισμό 920,000ευρώ και η ηλεκτρονική δημοπράτηση του έργου έγινε στις 31-01-2019.Και απέμεινε η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Η αλαζονεία σας κ.Λέντζα δεν έχει φραγμούς.
Σε επόμενη ανακοίνωσή σας δεν θα διστάσετε να αναφέρεται πως και το Ιππικό Κέντρο της Ανδραβίδας,το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα LEADER,είναι δικό σας επίτευγμα.Όπως και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «ΑΕΘΛΕΙΟΝ»
Εσείς,λοιπόν,επαναφέρατε την Ανδραβίδα στον χάρτη των έργων και την σώσατε από τον αποκλεισμό της από αναπτυξιακά έργα?
Έχετε υποχρέωση να σέβεστε τους πολίτες αυτού του δήμου και να λέτε μόνο αλήθειες.
Οι επιτυχίες και τα μεγάλα έργα σ αυτόν τον δήμο έχουν ταυτότητα και αφορούν επιτυχίες μιας Δημοτικής Αρχής που πάλεψε από το 2014 μέχρι και το 2019,ώστε ο δήμος να αλλάξει μορφή και κατάφερε να αποσπάσει τεράστια ποσά χρηματοδοτήσεων,χωρίς αποκλεισμούς και τοπικισμούς αλλά με σχέδιο και όραμα για όλο τον δήμο.
Εσείς και οι συνεργάτες σας απλά θα έχετε τον ρόλο του διεκπεραιωτή σε όλα αυτά που εμείς καταφέραμε και με τον ρόλο αυτό μπορείτε να φωτογραφίζεστε όσο σας ικανοποιεί.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα