04/06/202314:10

Ναύπλιο: «Το προλάβαμε το παιδί μας», λέει η μητέρα του 12χρονου για την υπόθεση ασέλγειας από τον αρχιμανδρίτη – Στο μικροσκόπιο οι ηλεκτρονικές συσκευές του

Την Τρίτη θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 13χρονου αγοριού στην Αργολίδα, ενώ ερευνάται εάν υπήρχαν και άλλα παιδιά, τα οποία παρενοχλούσε..

Ο 40χρονος κληρικός ήταν δάσκαλος κατηχητικού και φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου. Ο ίδιος εμφανίζεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του γυμνό να κάνει άσεμνες κινήσεις, σε βίντεο το οποίο έστειλε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο παιδί. Οι γονείς του παιδιού αναγνώρισαν τη φωνή του  και προχώρησαν σε καταγγελία.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Ποιο γρηγορα δεν γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο ‘παρακλάδι’», είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ η μητέρα του 12χρονου.

ethnos.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα