29/04/202410:51

Νέα Αριστερά: Η εκλογική επιτροπή της Ηλείας

Νέα Αριστερά: Η εκλογική επιτροπή της Ηλείας

Εμείς, που είτε πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε τη Νέα Αριστερά είτε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια, θέλουμε έναν πολιτικό φορέα για όλες και όλους που ασφυκτιούν από την κοινωνία των χαμηλών προσδοκιών.

Ενα κόμμα με δημοκρατία, ισοτιμία και συντροφικότητα. Ενα κόμμα που λέει αυτά που πιστεύει και πιστεύει αυτά που λέει. Ενα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς.

Προχωράμε προς τις ευρωεκλογές με αυτοπεποίθηση, αλλά χωρίς αλαζονεία. Για να συζητήσουμε γιατιςαπόψεις μας,αλλά κα ινα ακούσουμε.Για να μετατραπεί η κοινωνική δυσφορία σε πολιτική δύναμη, για να αλλάξει πορεία η χώρα.

Επιδιώκουμε η Νέα Αριστερά να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πολιτικής ζωής του τόπου.

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την εκλογική επιτροπή της Ηλείας. Η επιτροπή είναι ανοιχτή σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. Καλούμε όσους και όσες πιστεύουν στην ουσία της πολιτικής, όσους και όσες θέλουν την Αριστερά πρωταγωνίστρια των εξελίξεων να συμπορευτούν μαζί μας.

Η πολιτική επιστρέφει.

Για να νικήσει το δίκιο! Για τη ζωή που μας αξίζει!

Αλεξόπουλος Γιώργος, Αλεξοπούλου Μαργαρίτα, Βασιλοπούλου Βίκυ, Βεσκούκης Θέμης, Βρυώνης Χρήστος, Γαλανόπουλος Χρήστος, Γιαννακόπουλος Νίκος, Διαμαντόπουλος Κώστας, Δούλος Βασίλης, Δούνια Ευγενία, Κουτρομάνος Γιάννης, Κουτρούλης Ανδρέας, Λιανού Βούλα, Μπαξεβανάκης Δημήτρης, Μπράτη Θεώνη, Πανουτσοπούλου Νανά, Παπαδοπούλου Ζωή, Πασσά Ελένη, Ρόκας Νίκος, Σαϊτάς Γιώργος, Σαλπέας Αργύρης, Σαρρή Αργυρώ, Σιδηροκαστρίτης Σπύρος, Τραμπαδώρος Σάκης

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα