29/05/202419:57

Νέα Αριστερά Ηλείας: Χαράλαμπος Κασίμης, Γιώργος Σταθάκης και Κορίνα Χατζηνικολάου συναντήθηκαν με πολίτες και φορείς της Ηλείας (Photos)

Οι περιοδείες των στελεχών της Νέας Αριστεράς συνεχίζονται καθημερινά στις πόλεις και στα χωριά της Ηλείας.

Την Τρίτη 28 Μάη περιόδευσαν στο νομό μας οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Χαράλαμπος Κασίμης, Γιώργος Σταθάκης και Κορίνα Χατζηνικολάου.

Μαζί με κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Ηλείας επισκέφθηκαν: – το Δασαρχείο Ολυμπίας στην Κρέστενα και συζήτησαν με τον Δασάρχη και τους εργαζομένους, – το Δημαρχείο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όπου είχαν συνάντηση με τους Αντιδημάρχους κα Κουσκουρή και κ. Καρνάρο, καθώς και με τους εργαζόμενους,- το παλιό Δημαρχείο στο Επιτάλιο, στο οποίο συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παναγιώτη Πατσολιά, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και αγρότες της περιοχής για τα επίμαχα προβλήματα που σχετίζονται με τη διανομή των εκτάσεων της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας και τα αναγκαία εγγειοβελτιωτικά έργα και έργα υποδομών, – την κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου συνομίλησαν με πολίτες και δημοσιογράφους του τοπικού τύπου, – το Επιμελητήριο Ηλείας, όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Νικολούτσο και μέλη του Δ.Σ. και συζήτησαν για την επιχειρηματικότητα στην Ηλεία, τις ανεπαρκείς υποδομές, τα ζητήματα της αγροτικής πολιτικής, των εργατών γης και των εξαγωγών, την κρουαζιέρα και την αναβάθμιση των λιμανιών Κατακόλου και Κυλλήνης,- τον ξενώνα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Ψυχαργώς «Φιλοξενία», όπου υπήρξε ένας άκρως εποικοδομητικός διάλογος σε ζητήματα συμπερίληψης, ψυχοκοινωνικής επανένταξης και αυτονομίας ατόμων με ψυχικές διαταραχές, με τη συμμετοχή των κ.κ. Χ. Ροδιάδη και Ι. Πικέα, παρόντος και του κ. Πολίτη, διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας,- συνάντηση στην Αμαλιάδα με την κα Γκομώλη, συντονίστρια του Πανελληνίου Δικτύου Φορέων Πρόληψης και Εξάρτησης, για την ανάγκη ουσιαστικής πρόληψης και αποφυγής όλων των αρνητικών συνεπειών των εξαρτήσεων και την ορατότητα του προβλήματος,- την αγορά της Αμαλιάδας, όπου συζήτησαν με καταστηματάρχες και πολίτες,- το Χάβαρι, όπου συζήτησαν με τους πολίτες της Τ.Κ. για την ευρωπαϊκή πολιτική στα αγροτικά θέματα.


Σε όλες τις επαφές τους, οι εκπρόσωποι της Νέας Αριστεράς επισήμαναν την ανάγκη να σταλεί μέσω των ευρωεκλογών το μήνυμα ότι δεν είναι μονόδρομος η κυριαρχία της δεξιάς πολιτικής. Να στηριχθεί η θετική προγραμματική πρόταση της σύγχρονης Αριστεράς. Για να επανέλθει η πολιτική στο προσκήνιο!ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΕΙΑΣ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα