20/05/202412:51

Νέα Αριστερά Ηλείας: Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας Μαρίας Καραμεσίνη στην Ηλεία- Για μια δημοκρατική Ευρώπη της ειρήνης, με δικαιοσύνη και κοινωνική συμμετοχή

Για μια δημοκρατική Ευρώπη της ειρήνης, με δικαιοσύνη και κοινωνική συμμετοχή

Το Σάββατο 18 Μαΐου επισκέφθηκε την Ηλεία η Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Νέας Αριστεράς. Η κ. Καραμεσίνη, συνοδευόμενη από στελέχη της Νέας Αριστεράς Ηλείας περιόδευσε στη Γαστούνη, στο Βαρθολομιό και στην Αμαλιάδα.

Συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Πηνειού κ. Καστρινό και στη συνέχεια συνομίλησαν με τους πολίτες και τους επιχειρηματίες στην αγορά της Γαστούνης και του Βαρθολομιού. Η κουβέντα επικεντρώθηκε στα οξυμένα προβλήματα του κόσμου, όπως η ακρίβεια, η χαμηλή αγοραστική δύναμη των πολιτών, η άδικη οριζόντια φορολόγηση.

Στην Αμαλιάδα συζήτησαν στην Ανθοκομική Έκθεση με τους παραγωγούς, κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις. Κυριάρχησαν οι συνέπειες από την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, η μεγάλες ανατιμήσεις των πρώτων υλών, η ανισότητα μεταξύ μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και το κόστος επιβίωσης των «μικρών».

Η Μαρία Καραμεσίνη τόνισε τις προτεραιότητες της Νέας Αριστεράς: προώθηση της Κοινωνικής Ευρώπης (μισθοί, εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική και μεταναστευτική πολιτική, πολιτική ισότητας των φύλων), βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ζωής των ευρωπαϊκών λαών, κοινωνική σύγκλιση και συνοχή των χωρών της Ε.Ε.

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς δίνει φωνή στο δίκιο των πολλών!

nea arist karamesini 2
nea arist karamesini 3

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα