03/06/202414:05

Νέα Αριστερά Ηλείας: Οι υποψήφιες Ευρωβουλεύτριες Νάντια Κουλουμπή και Κατερίνα Φλώρου την Τρίτη 4 Ιουνίου στην Ηλεία

Την Τρίτη 4 Ιουνίου θα βρίσκονται μαζί μας στην Ηλεία οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες Νάντια Κουλουμπή και Κατερίνα Φλώρου. Η Νάντια Κουλουμπή, γιατρός-ενδοκρινολόγος από την Πάτρα, μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, ιδρυτικό μέλος από το 2007 στην Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Μεταναστών/τριών και Προσφύγων, μέλος της φεμινιστικής ομάδας «Δίκτυο Γυναικών Πάτρας», έχει συμμετάσχει σε αποστολές των Γιατρών του Κόσμου και συνδιοργάνωσε το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στην Πάτρα.

Η Κατερίνα Φλώρου, υποψήφια διδακτόρισσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πάτρας και εργαζόμενη με μπλοκάκι, με σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες και εξειδίκευση στα ναυτιλιακά και χρηματοοικονομικά, συμμετέχει στο σωματείο ερευνητών και στο φεμινιστικό κίνημα, πιστεύοντας στη δύναμη των συλλογικών αγώνων ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης.

Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι το εξής:

 10:30 Κέντρο Υγείας Ζαχάρως
 11:00 Περιοδεία στη Ζαχάρω
 12:30 Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στον Πύργο
 18:00 Περιοδεία στην Ανδραβίδα
 19:30 Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών
 20:00 Περιοδεία στα Λεχαινά

Την Κυριακή στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας της πολιτικής της δεξιάς και της κυβέρνησης. Ψηφίζουμε για Ειρήνη – Κοινωνική Ευρώπη – Δίκαιη Πράσινη Μετάβαση. Με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς δίνουμε φωνή στο δίκιο μας.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΕΙΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα