17/06/202422:19

Νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα: 40χρονος φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του κι να επιχείρησε να την πνίξει- Και στο Άργος Ορεστικού, 33χρονος υπαρχιφύλακας πήγε έξω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του και φέρεται να την απείλησε

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης όπου ένας 40χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή και επιχείρησε να την πνίξει.
Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία γυναίκα στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, καθώς έπεσε θύμα ενδοικογενειακής βίας, όταν ο 40χρονος σύζυγός της την παρέσυρε με το αυτοκίνητο κι επιχείρησε να την πνίξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, στα Μάλγαρα ένας 40χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο παρέσυρε τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος.

Πώς έγινε η επίθεση

Κατέβηκε από το όχημα και την έπιασε από το λαιμό. Η 35χρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές ενώ ο δράστης όταν είδε τους πολίτες να πλησιάζουν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αναζητείται από την αστυνομία.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο το κουμπί πανικού.

Δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Βόρεια Ελλάδα

​Επίσης, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Άργος Ορεστικού, 33χρονος υπαρχιφύλακας πήγε έξω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του και την απείλησε.

Η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του νεαρού αστυνομικού.

Μάλιστα, το θύμα ήταν τόσο φοβισμένο που ζήτησαν να τη μεταφέρει περιπολικό της αστυνομίας στο σπίτι της.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα