14/02/202018:49

Νέα Τοπική Σύμβουλος Αμαλιάδας η Λένια Παπασπηλιωτοπούλου

Νέα Τοπική Σύμβουλος Αμαλιάδας η Λένια Παπασπηλιωτοπούλου

Ορκίστηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου , ενώπιον του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη και ανέλαβε καθήκοντα , η Τοπική Σύμβουλος της παράταξης «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στη Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας κ Λένια Παπασπηλιωτοπούλου.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας καλωσορίζοντας την κ Παπασπηλιτωπούλου της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και στη συνέχεια είπε : «Η νέα γενιά και κυρίως οι νέες γυναίκες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στα κοινά και ειδικά σήμερα που βγαίνουμε από την κρίση και ανοίγονται οι δυνατότητες σε όλες τις ηλικίες, τάξεις και στρώματα να προσδιορίσουν την επόμενη ημέρα. Σε ότι αφορά το Δήμο Ήλιδας είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που στο συνδυασμό μας είχαμε πολλούς νέους ανθρώπους και σήμερα η Λένια ορκίζεται και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της στην τοπική κοινότητα της Αμαλιάδας. Της εύχομαι καλή δύναμη και παραγωγική – δημιουργική θητεία».

Από την πλευρά της η κ. Παπασπηλιωτοπούλου, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Ήλιδας πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της Δημοτική Αρχής που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της Αμαλιάδας και όλων των τοπικών κοινοτήτων. Ευχαρίστησε δε όλους όσοι τη στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές του περασμένου Μαϊου και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να αποδειχθεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Ήλιδας.

Σημειώνεται πως η νέα Τοπική Σύμβουλος Αμαλιάδας, αναπληρώνει τη θέση του κ Τάκη Σάκκου ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα