14/12/202315:54

Νεκρή γυναίκα και ένας σοβαρά τραυματίας από τη σύγκρουση ΙΧ με τραμ όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο τραμ στο Φάληρο

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ – Μια γυναίκα νεκρή και ένας άνδρας σοβαρά τραυματίας

Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το τραμ στο Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό ενός άνδρα φέρνει στη δημοσιότητα το Protothema.gr. 

Στο βίντεο φαίνεται το τραμ να κινείται κανονικά στη διαδρομή του, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος. Ξαφνικά το ασημένιο Peugeot που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κάνει δεξιά και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ. Τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στη στάση υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που άλλοι περίμεναν το τραμ και άλλοι περίμεναν για να περάσουν απεναντι.
Στο βίντεο επίσης φαίνεται ότι δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο πέσει πάνω στο τραμ, ένας πεζός που προσπαθούσε να περάσει από τη διάβαση στις ράγες του τραμ, να πέφτει αλλά αμέσως μετά να ξανασηκώνεται.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ (δύο μοτοσικλέτες και ένα ασθενοφόρο) και Αστυνομία . Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα – Μπάτης.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα