11/07/202417:30

Νέο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος φερόμενος ως ο δράστης για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

Εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση – Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 44χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του τοπογράφου, Νίκος Αλετράς, τόνισε ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μεταξύ άλλων ο συνήγορος ανέφερε στη δήλωση του: «Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεώτερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Ακόμη ο κ. Αλετράς ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και πως η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε εκείνον απορία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα