20/09/202110:10

Νίκος Κοροβέσης: Αναγκαία η στήριξη των πληγέντων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας

Τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού

Νίκου Κοροβέση

 

Αναγκαία η στήριξη των πληγέντων στις πυρόπληκτες περιοχές

της Ηλείας

 

«Οι καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στον παραγωγικό ιστό της Ηλείας στο σύνολο των πυρόπληκτων δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Κοροβέσης συμπληρώνοντας «Οι ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο, αλλά και στις υποδομές έχουν αντίκτυπο και στον οικονομικό ιστό ολόκληρης της περιοχής και θα πρέπει από πλευρά και της Κυβέρνησης να ληφθούν μέτρα για ουσιαστική ανασυγκρότηση όλων των περιοχών που έχουν πληγεί.

Στους δήμους Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου εδράζονται τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις που αποτελούν κρίκους της ίδιας αλυσίδας ανάπτυξης του τόπου μας. Θα πρέπει να υπάρξει λοιπόν ιδιαίτερη μέριμνα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ως επαγγελματίας, αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τις αγωνίες των συναδέλφων μου τόσο στην Ηλεία όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας που έχουν πληγεί από τις φωτιές. Από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, έχω ήδη προβεί σε ενέργειες, ζητώντας την ουσιαστική στήριξη και των επαγγελματιών της Ηλείας, που αγωνιούν για το αύριο».

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα