30/12/202317:15

Νίκος Κοροβέσης – Μήνυμα πρωτοχρονιάς: “Υποδεχόμαστε με χαμόγελο και αισιοδοξία το 2024”

Υποδεχόμαστε με χαμόγελο και αισιοδοξία το 2024
Στην ανατολή της νέας χρονιάς εύχομαι το 2024 να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας πορείας, γεμάτης χαρούμενα γεγονότα για κάθε σπίτι.Να είναι για όλους μία χρονιά δημιουργική, ανέφελη και ειρηνική, με οδηγό μας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

Με υγεία, δύναμη και αγάπη να βαδίσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανάκαμψης και της δημιουργικότητας.Το ξεκίνημα κάθε καινούργιας χρονιάς συνδέεται με προσδοκίες υπέρβασης των δυσκολιών και σχεδιασμού μιας πορείας που θα μας εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καταβάλλουμε σε καθημερινή βάση, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με ευθύνη, εργατικότητα, και ευαισθησία να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατόν για τους συμπολίτες μας.

Ας υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, χαμόγελα και πάνω από όλα με μία ευχή! Την ευχή να συντροφεύει όλους μας υγεία μέσα στις οικογένειές μας. Το 2024 μπορεί να είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά για την Ηλεία μας και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 Εύχομαι και πάλι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και ένα ελπιδοφόρο, ευτυχές και δημιουργικό 2024 με Υγεία και Χαρά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.


Νίκος Κοροβέσης Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα