26/02/202122:31

Νίκος Μπατζαλής και Κωνσταντίνος Χηνάς: Διαχρονική η προσφορά του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και ανιδιοτελές το ενδιαφέρον του για τη συνοικία Παπακαυκά στην Αμαλιάδα

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΖΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΧΗΝΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Συγκινητική δήλωση στήριξης

από δύο ξεχωριστούς ανθρώπους!

 

  • Διαχρονική η προσφορά του και ανιδιοτελές το ενδιαφέρον του για τη συνοικία μας.

 

Οι Νίκος Μπατζαλής και Κωνσταντίνος Χηνάς, δύο ξεχωριστοί άνθρωποι που τιμούν τον τόπο με το ήθος και την εργατικότητα τους, συγγραφείς μιας σπάνιας και ιστορικής έκδοσης («Το Γκογκί») που «κερδίζει» ουσία και εντυπώσεις σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αναφέρονται σήμερα με συγκίνηση για το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας και προσωπικού τους φίλου Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Μιλούν ειδικότερα για τη δική του δραστηριότητα και προσφορά και τον ευχαριστούν για το ενδιαφέρον του προς την ιστορία τους, αλλά και τη συνοικία Παπακαυκά στην Αμαλιάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση τους έχει ως εξής:

«Η συνεχής διαχρονική δράση, η προσφορά, το εύρος των γνώσεων και της εμπειρίας, καθώς και η τόσο δυναμική προσωπικότητα που χαρακτηρίζουν το συμπολίτη μας και εξαίρετο φίλο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μας εμπνέει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον μας.

Νιώσαμε την ανάγκη και υποχρέωση να εκφράσουμε δημοσίως τα αισθήματά μας και να ευχαριστήσουμε το φίλο Δημήτρη για το ακέραιο του χαρακτήρα του, το συνεχές ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για τη συνοικία μας, του Παπακαυκά, αλλά και κατ’ επέκταση για το ζήλο και τη στήριξή του για τα δρώμενα και την ιστορία των Ρομά.

Η σταθερότητα του χαρακτήρα του και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, δε μας αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης των προθέσεών του και για το μέλλον, οδηγώντας μας να χαιρετίσουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Ήλιδας, στο δήμο μας.

Δίπλα στον αγώνα του για το δήμο μας

Ο δήμος Ήλιδας πλέον χρειάζεται το ανάστημα και την προσωπικότητα του Δημήτρη στο τιμόνι του για να πορευτεί με αισιοδοξία και προοπτικές στο μέλλον και εμείς οι πολίτες επιθυμούμε πλέον αλλαγή με νέα πρόσωπα στο δήμο μας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι σίγουρο ότι θα σηματοδοτήσει ως δήμαρχος Ήλιδας την ανανέωση, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Σε αυτή την προσπάθεια του φίλου Δημήτρη είμαστε και θα σταθούμε δίπλα του, αρωγοί, στηρίζοντας τον αγώνα του γιατί το αξίζει και γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Απλά λόγια αγάπης, ευχαριστιών για τη συνεχή προσφορά του και εκτίμησης προς το πρόσωπο του φίλου μας και εξαίρετο ανθρώπου, του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, από δύο συμπολίτες του και καλούς φίλους του, τον Νίκο και τον Κώστα, από τη συνοικία του Παπακαυκά».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα