26/06/201919:02

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ: Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ – Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα

 

Υπό την προεδρία του κ. Χ. Γαβρά συνεδρίασε η διευρυμένη ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ηλείας με θέμα τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2019 και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης της Ν.Δ. στην Ηλεία.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές, Αυγερινοπούλου Διονυσία Θεοδώρα, Καστρινός Αλέξιος, Κοντογιάννης Γεώργιος, Νικολακόπουλος Ανδρέας, Νικολοπούλου Ευγενία, Σταθοπούλου Ιωάννα – Μαρία, ενώ ο κος Τζαβάρας Κωνσταντίνος βρισκόταν σε ανειλημμένη υποχρέωση εκτός Ηλείας. Επίσης στην συνεδρίαση μετείχαν, ο κος Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος Γεώργιος Κακούρης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, η Αντιπρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας κα Έλσα Κωστοπούλου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κος Άγγελος Αγγελόπουλος, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ε., αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων από όλη την Ηλεία.

Όλοι οι παρόντες εξέφρασαν την εκτίμηση και την αναγνώριση τους, στα τόσα χρόνια προσφοράς και αγώνων του κου Θεόδωρου Βλαγκούλη για την Παράταξη, και χειροκρότησαν θερμά την αξιοπρεπή στάση του και απόφασή του να παραμείνει ένας ενεργός στρατιώτης στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, βοηθώντας με όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί η πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι το σχέδιό μας, το οποίο εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας μπορεί να εφαρμοστεί μόνο αν στις 8 Ιουλίου, έχουμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό. Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πρέπει να γνωρίζει τι θέλουμε να κάνουμε την επόμενη μέρα. Πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα προσελκύσουμε περισσότερες δουλειές, πώς θα έχουμε καλή Παιδεία, Υγεία, πώς θα υποστηρίξουμε τα έργα υποδομής – με πρώτη προτεραιότητα τον Οδικό Άξονα Πατρών-Πύργου-Τσακώνας, πώς θα επαναφέρουμε την ασφάλεια στις γειτονιές, πώς θα αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια και το κύρος της χώρας στο εξωτερικό.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις ιδέες μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά κυρίως, έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας. Η ελληνική κοινωνία δεν περιμένει άλλες ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά τον λόγο της αλήθειας, την ελπίδα της αλήθειας.

Και αυτήν την ελπίδα της αλήθειας μπορεί να προσφέρει σήμερα μόνο η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε την υποχρέωση να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Όλοι μαζί θα αγωνισθούμε για τον τόπο μας. Θα αγωνισθούμε για την Αλήθεια, την Ελπίδα, την Ανάπτυξη και τη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στην κοινωνία, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Αγωνιζόμαστε για τη σημερινή και τις αυριανές γενιές.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα