18/11/202123:12

Νοσοκομείο Ρίου – Δύσκολες ώρες: Διασωληνώθηκε το 2 μηνών βρέφος – Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνούν οι άνθρωποι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, αφού παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν, χρειάστηκε να πάρουν την απόφαση και να διασωληνώσουν το 2 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται, καθώς προσβλήθηκε από κορονοϊό.

“Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τον διευθυντής της ΜΕΘ παίδων Ανδρέα Ηλιάδη προκειμένου να μην φτάσει στο στάδιο της διασωλήνωσης”, δήλωσε νωρίτερα την Πέμπτη ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του μικρού ασθενούς, δεν άφησε άλλο περιθώριο, πέρα από τη διασωλήνωσή του.

Σε επικοινωνία του tempo24.news με τον Υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων ΠΓΝΠ, ο κ. Ηλιάδης ανέφερε: “Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Ο ασθενής έχει διασωληνωθεί και είναι σε κρίσιμη κατάσταση”.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από το Αγρίνιο, μόλις διαπιστώθηκε ότι είναι θετικό στον κορονοϊό και πρόκειται για ένα από τα σπάνια περιστατικά βρεφών, που προσβάλλονται από την covid-19 σε τόσο βαριά μορφή.

Από την πρώτη στιγμή, όλο το προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας του.

tempo24.news

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα