04/09/202320:09

Νταλίκα «διέλυσε» δύο αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Λαμίας – Δομοκού, νεκρή η μια οδηγός- Τραυματίες η δεύτερη οδηγός και ο οδηγός της νταλίκας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας – Η δεύτερη οδηγός όπως και ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκαν

Τραγικό θάνατο βρήκε μία νεαρή γυναίκα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι στο 22ο χλμ Λαμίας – Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά. Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο οδηγός μίας νταλίκας που κινούνταν προς τον Δομοκό έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Το αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη φοβερή σύγκρουση η οδηγός του ενός αυτοκινήτου έχασε τη ζωή της ενώ η οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που χρειάστηκε να επέμβουν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι δύο γυναίκες μέσα από τις λαμαρίνες. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης τραυματίστηκε και ο οδηγός της νταλίκας. Δρν αποκλείεται το τροχαίο δυστύχημα να οφείλεται και στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος καθώς όπως επισημαίνει το lamiareport o συγκεκριμένος δρόμος με την πρώτη βροχή μετατρέπεται σε «καρμανιόλα».

https://youtube.com/watch?v=VpMdryMrlgQ%3Ffeature%3Doembed
Screenshot_2_522_

Πηγή: LamiaReport.gr – Protothema.gr –

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα