03/07/202315:15

Ο Αλέκος Σερέτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Νέα Πορεία”

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Νέα Πορεία”

Ο Αλέκος Σερέτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Αλέκος Σερέτης. Ο κ. Σερέτης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου για να υπηρετήσουμε εκ νέου από κοινού την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο», δήλωσε ο κ. Αλέκος Σερέτης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Αλέκο Σερέτη στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Αλέκος Σερέτης έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Εμφάνιση αρχικού μηνύματος
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΛΕΚΟΥ ΣΕΡΕΤΗ

Ο Αλέκος Σερέτης γεννήθηκε στο Μπόρσι και ζει στα Λεχαινά. Ασχολείται από νεαρή ηλικία με τα κοινά. Έχει εκλεγεί επανειλημμένα τοπικός σύμβουλος. Στις εκλογές του 2019 στήριξε και πάλι τον Γιάννη Λέντζα και ήταν πρώτος επιλαχών στο Συμβούλιο της Κοινότητας Λεχαινών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Λύκειο Λεχαινών και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής στο Γυμνάσιο-Λύκειο Λεχαινών. Το 1974 πολέμησε στην Κύπρο και είναι μέλος του συλλόγου “Κομάντος 74”. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα