29/05/202420:46

Ο διακεκριμένος πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας Φράνσις Φουκουγιάμα στηρίζει ανοικτά την Μαρινίκη Θεοδώρου που είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο διακεκριμένος πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας Φράνσις Φουκουγιάμα τοποθετήθηκε μέσω βίντεο για τις ευρωεκλογές, στηρίζοντας ανοιχτά την υποψηφιότητα της κας Μαρινίκης Θεοδώρου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο σπουδαίος πολιτικός στοχαστής και σύγχρονος φιλόσοφος κάνει ειδική αναφορά στην προσωπική του γνωριμία με την κα Θεοδώρου, το υπόβαθρο, την εμπειρία και τις δυνατότητες που έχει διακρίνει σε εκείνη ως μέλος μιας νεότερης γενιάς Ευρωπαίων αντιπροσώπων, καλώντας τους ψηφοφόρους να τη στηρίξουν.

Η Μαρινίκη Θεοδώρου απάντησε σχετικά: «Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή σας, Φράνσις Φουκουγιάμα! Η εμπιστοσύνη σας σημαίνει πολλά για εμένα. Ευχαριστώ πολύ αυτόν τον διακεκριμένο πολιτικό επιστήμονα και οικονομολόγο!».

Ο Φράνσις Φουκουγιάμα είναι ίσως ο πιο διάσημος σύγχρονος φιλόσοφος, πολιτικός αναλυτής, επιστήμονας και οικονομολόγος. Κατέχει τον τίτλο Olivier Nomellini Senior Fellow στο Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών Freeman Spogli του Πανεπιστημίου Stanford. Έχει διδάξει στη Σχολή Ανωτάτων Διεθνών Σπουδών Paul H. Nitze του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και στη Σχολή Δημόσιας Πολιτικής του Πανεπιστημίου George Mason. Διετέλεσε ερευνητής στον Οργανισμό RAND και υποδιευθυντής του γραφείου πολιτικού σχεδιασμού του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα