25/04/202316:57

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κεντρικός ομιλητής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Πάτρα παρουσία πλήθους κόσμου (photos)

Κεντρικός ομιλητής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, κ. Αντώνης Κουνάβης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και πρ. Υπουργός κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία.

«Η σύσσωμη, μαζική και ενθουσιώδης παρουσία σας σήμερα, εδώ, στην Πάτρα, στη Δυτική Ελλάδα, προδιαγράφει ένα βράδυ νίκης, ένα αποτέλεσμα, που θα θέσει τα ισχυρά θεμέλια για την αυτοδύναμη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και τη συνέχιση της σταθερότητας και ευημερίας στη χώρα μας» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, κι αναφερόμενος στην απόφαση του να μετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας επεσήμανε: «Η δική μου υποψηφιότητα στην Ηλεία, στο νομό που δίνει το brand name της την Αρχαία Ολυμπία σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ευελπιστώ, ότι σηματοδοτεί με τρόπο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό αυτήν την στροφή προτεραιότητας και έμφασης στην ελληνική Περιφέρεια. Αυτή είναι και η δική μου φιλοδοξία και το δικό μου όραμα. Να συμβάλω τα μέγιστα με εμπειρία, γνώση και φρόνηση για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική Περιφέρεια μακριά από τις αγκυλώσεις ενός υδροκέφαλου και συγκεντρωτικού κράτους. Γιατί πρέπει να γίνει αντιληπτό στην Αθήνα ότι η Περιφέρεια είναι η ζωτική δύναμη της ανάπτυξης, της προόδου και της οικονομίας για ολόκληρη τη χώρα».

Σε ότι αφορά στα έργα υποδομής που ήδη εκτελούνται καθώς και αυτά που σχεδιάζονται ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε: «Πριν λίγους μήνες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών του την Πάτρα για δύο ημέρες και εξήγγειλε ογδόντα (80) και πλέον έργα αξίας 3,7 δισ. Ευρώ. Έργα, τα οποία αφορούν άμεσα την Αχαΐα, την Πάτρα και την Ηλεία και που πολλά εξ’ αυτών είναι ήδη προς υλοποίηση».

Ενδεικτικά για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, ανέφερε: «Ένας δρόμος, ο οποίος έχει στοιχίσει, λόγω της επικινδυνότητάς του, εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές Ηλείων και Αχαιών. Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβαλε το έργο αυτό σε τροχιά υλοποίησης και σήμερα το βλέπουμε να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε αντίθεση, φυσικά, με την συντριπτική ευθύνη που βαρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ για την σκόπιμη ολιγωρία στην υλοποίηση του εθνικής σημασίας, έργου αυτού. Αυτή, ακριβώς, άλλωστε είναι και η ποιοτική διαφορά μεταξύ μας».

Σε ότι αφορά στον σιδηρόδρομο, τόνισε : «Η σιδηροδρομική σύνδεση του νέου λιμανιού της Πάτρας είναι ένα έργο, που θα δώσει μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική, τόσο στην Πάτρα αλλά και σε ολόκληρη την Αχαΐα. Γιατί όλοι γνωρίζουμε διεθνώς, πόσο σημαντική είναι η σύνδεση ενός κομβικού λιμένα, όπως είναι ο λιμένας της Πάτρας με τον σιδηρόδρομο, τόσο για την εξυπηρέτηση της επιβατικής, όσο και της εμπορευματικής κίνησης. Αυτονόητο είναι πως το τρένο πρέπει να συνεχιστεί και στην Ηλεία»

Τέλος, χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα