28/01/202418:15

Ο Λάτσειος Ναυτικός Όμιλος Κατακόλου έκοψε την πίτα του (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνάντηση των φίλων και μελών του Λάτσειου Ναυτικού Ομίλου Κατακολου με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, οι αντιπεριφερειάρχες Θεόδωρος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύργου Χρήστος Νικολουτσος και Αλέκος Γαλανόπουλος καθώς και ο Λιμενάρχης Κατακόλου Απόστολος Γκατζιός.

Έγινε η απονομή, για τις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες της χρονιάς, στα πληρώματα που διακρίθηκαν καθώς και η απονομή των πτυχίων στους σπουδαστές της τελευταίας σχολής ιστιοπλοΐας που έγινε Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2023. Ο ΛΑ.ΝΟΚ βράβευσε την πολύτιμη προσφορά ενός εκλεκτού μέλους, του Νίκου Παναγέα, με την απονομή τιμητικής πλακέτας.

Η δεξίωση ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και με λαχειοφόρο κατά την οποία μοιράστηκαν πολλά δώρα. Μεγάλος νικητής της λαχειοφόρου η Όλγα Δημητρακοπούλου η οποία κέρδισε πίνακα ζωγραφικής τον οποίο φιλοτέχνησε ο ιστιοπλόος και μέλος του ομίλου μας Γιάννης Σαρταμπάκος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα