15/02/202320:00

Ο.Μ. Αρχ. Ολυμπίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας την Παρασκευή 17/02

Την Παρασκευή στις 17 του Φλεβάρη, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου της Αρχ. Ολυμπίας, οργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με αναφορά στις Εθνικές Προτεραιότητες για Δικαιοσύνη παντού και στην πολιτική επικαιρότητα.

 

Κεντρικός Ομιλητής: ο Διονύσης Τεμπονέρας, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προλογίζει: ο Διονύσης Καλαματιανός, Βουλευτής Ηλείας και μέλος της Κεντρικής  Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν πρ. Βουλευτές, Μέλη της Κ.Ε., ο Συντονιστής και  Μέλη της Ν.Ε., Συντονίστριες και Συντονιστές καθώς και Μέλη Ο.Μ. της Ηλείας, όπως και φίλες και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο πλαίσιο της δράσης του κόμματός μας, για Αλληλεγγύη και στήριξη του σεισμόπληκτου και δοκιμαζόμενου Τουρκικού και Συριακού λαού, συνεισφέρουμε με τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, φακές, πλιγούρι, ρεβίθια, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα όλων των ειδών, βρεφικά, παιδικά, εβαπορέ, βρεφικές και παιδικές κρέμες) καθώς και με είδη προσωπικής υγιεινής για παιδιά (πάνες, μωρομάντηλα).

Σε μια περίοδο που η Δημοκρατία βάλλεται, σε μια περίοδο που το «καθεστώς» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενισχύει την αισχροκέρδεια και τα πάσης φύσεως «ιδιωτικά συμφέροντα», υποβαθμίζοντας βάναυσα την αξιοπρέπεια των πολιτών με πολιτικές πρακτικές που επιβαρύνουν την ίδια τη ζωή τους, επιλέγουμε να δυναμώσουμε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συμμετέχουμε δυναμικά, είμαστε παρόντες σε κάθε πολιτικό γεγονός για την Πολιτική Αλλαγή, για Δικαιοσύνη παντού!

Η Δημοκρατία αντεπιτίθεται!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα