06/06/202420:44

Ο Μιχάλης Κατρίνης στην μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο ενόψει των Ευρωεκλογών: “Η δημοκρατικη Ηλεία μίλησε!- “Η Ηλεία αξίζει καλύτερα”- “Την Κυριακή πρέπει να αναδειχθεί ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα”» (Photos)

Ο Μιχάλης Κατρίνης στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο ενόψει των Ευρωεκλογών: “Η δημοκρατικη Ηλεία μίλησε!.”Την Κυριακή πρέπει να αναδειχθεί ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα”»” (Photos)

Στέλνει ηχηρο και ισχυρό μήνυμα αλλαγής και ανατροπής.

Με το ΠΑΣΟΚ ισχυρό και πρωταγωνιστή την επόμενη μέρα των εκλογών.

Γιατι μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα.

Πάμε δυνατά μέχρι την Κυριακή!

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, βγαλμένη από τα παλιά και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος, μίλησαν το βράδυ της Πέμπτης, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ηλείας κ Μιχάλης Κατρίνης και η υποψήφια ευρωβουλευτής κα Μαρινίκη Θεοδώρου.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του θεματικού πάρκου Ξυστρή στον Πύργο με τον κ. Κατρίνη να ξεσηκώνει το πολυπληθές κοινό και να τους ζητά την Κυριακή με την ψήφο τους να αναδείξουν ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη ημέρα.

Τόνισε παράλληλα πως «Την Κυριακή είναι η δική σας ώρα. Στείλτε μήνυμα.Δώστε ένα μάθημα σε αυτούς που βυθίζουν τη χώρα στην παρακμή και στην παραπολιτική. Την Κυριακή η δική μας επιλογή, η επιλογή της δημοκρατικής Ηλείας είναι ΠΑΣΟΚ. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ Με ένα καθαρό και ηχηρό μήνυμα. Για την Ηλεία που διεκδικεί. Για την Ελλάδα που μας αξίζει»

Τον κ. Κατρίνη προλόγισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ Θοδωρής Λώλος, ενώ λίγο νωρίτερα μίλησε και η κα Μαρινίκη Θεοδώρου, η οποία ζήτησε τη στήριξη όλων ώστε να ακουστεί η Ηλεία και στο Ευρωκοινοβούλιο. Αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών λέγοντας πως «θα πρέπει να μειωθεί το χάσμα μεταξύ της Ηλείας και  της Ελλάδας με την Ευρώπη».

«Ο Πρωθυπουργός ήρθε στην Ηλεία να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών»

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ Κατρίνης είπε : «Απόψε η δημοκρατική Ηλεία στέλνει το δικό της ηχηρό και ισχυρό μήνυμα.

Μήνυμα αποδοκιμασίας σε αυτούς που υποβαθμίζουν την Ηλεία εδώ και πέντε χρόνια

Μήνυμα ανατροπής σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν το ΠΑΣΟΚ στη γωνία. Μήνυμα ελπίδας για την επόμενη μέρα. Γιατί η Ηλεία αξίζει καλύτερα.

Γιατί η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

Την Κυριακή, συνέχισε «είναι στο δικό σας χέρι να ανατρέψετε αυτή τη σαθρή εικόνα.

Να στείλετε μήνυμα ανατροπής. Να επιβάλλετε με την ψήφο σας την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Με ένα Ισχυρό ΠΑΣΟΚ.

Με ένα Δυνατό ΠΑΣΟΚ , που την επόμενη μέρα, θα αναλάβει εκείνες τις πολιτικές πρωτοβουλίες που φοβάται ο κύριος Μητσοτάκης».

Ακολούθως ο κ Κατρίνης επεσήμανε : «Πριν από μία περίπου εβδομάδα ήρθε στον τόπο μας ο κ.Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός ήρθε στην Ηλεία να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών. Να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα.

Χωρίς να πει ούτε μία κουβέντα για τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του τόπου μας. Μοίρασε και πάλι υποσχέσεις».

Θυμάται, συμπλήρωσε ο κ Κατρίνης «κανείς το σχέδιο ανασυγκρότησης της Ηλείας που στηρίζεται στη μελέτη της ΔιαΝέοΣις και για το οποίο είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης έξω από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας;

Για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ηλείας δεν υπάρχει ούτε χρονοδιάγραμμα, ούτε δεσμευμένοι πόροι, ούτε έχει γίνει το παραμικρό μέχρι σήμερα.

Ένα σχέδιο στο οποίο θα έπρεπε να διατεθούν σχεδόν 2 δισ. ευρώ, με βάση τη μελέτη που παραδόθηκε πριν από ένα χρόνο στην κυβέρνηση.

Πριν τις εθνικές εκλογές δηλαδή.

Έκτοτε, δεν υπάρχει τίποτα.

Μόνο υποσχέσεις, αγορά χρόνου και λόγια του αέρα.

Και όλα αυτά, όταν η ίδια η μελέτη της ΔιαΝέοσις είχε προδιαγράψει και τις πηγές χρηματοδότησης.

Μέσα από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, το εθνικό σκέλος του ΠΔΕ, το ΕΣΠΑ 2021-27, το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας 2021-27, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, το Πράσινο Ταμείο, τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Υποδομών, το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ υπήρχαν και άλλες πηγές χρηματοδότησης, όπως Συμπράξεις, Παραχωρήσεις, δάνεια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων».

Η αλήθεια είναι μία, τόνισε με έμφαση «και δυστυχώς πικρή για τον τόπο μας.

Για τον κ.Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η Ηλεία δεν υπάρχει στο χάρτη. Για αυτό και την έβγαλαν έξω από το χάρτη της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Για αυτό και η δημόσια υγεία στην Ηλεία βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων.

Με τα νοσοκομεία και τις δομές υγείας να στηρίζονται μόνο στο φιλότιμο και την υπερπροσπάθεια των εργαζομένων, χωρίς γιατρούς, αφού από τις 139 οργανικές θέσεις ιατρών στα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας οι 79 παραμένουν κενές.

Για αυτό έχει παραπεμφθεί στις καλένδες και η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, έργων που θα άλλαζαν τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ηλείας.

Πέρα από τη δεκαετή καθυστέρηση του δρόμου ‘’Πάτρα-Πύργος’’, ο κ.Μητσοτάκης στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ηλεία δεν είπε ούτε λέξη για τον οδικό άξονα «Πύργος- Τσακώνα», θυμάστε αυτόν για τον οποίο έκανε συσκέψεις ένα χρόνο πριν, πριν τις εθνικές εκλογές.

Ούτε μία κουβέντα.

Ούτε για αυτό, ούτε για τον δρόμο «Πύργος-Αρχαία Ολυμπία», ούτε για την κάθετη σύνδεση με την Αμαλιάδα, ούτε για τον ημιτελή οδικό άξονα ‘’Αρχαία Ολυμπία-Βυτίνα’’, αλλά ούτε και για την οδική σύνδεση της επαρχίας Ολυμπίας με την Μεγαλόπολη. Ούτε μία κουβέντα από τα χείλη του πρωθυπουργού».

«Το μήνυμα της Ηλείας πρέπει να είναι ηχηρό και ισχυρό»

Ακολούθως ο κ Κατρίνης είπε : «Για όλα αυτά, την Κυριακή το μήνυμα της Ηλείας πρέπει να είναι ηχηρό και ισχυρό.

Το ίδιο ηχηρό πρέπει να είναι και το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών.

Την Κυριακή κάθε Έλληνας πολίτης καλείται να απαντήσει σε μερικά πολύ ουσιαστικά ερωτήματα.

-Θέλουμε μια ανεξέλεγκτη κυβέρνηση που έχει καθεστωτικά χαρακτηριστικά και κάνει επίδειξη αλαζονείας;

-Θέλουμε μια κυβέρνηση που συγκαλύπτει ενόχους, που σβήνει και εξαφανίζει στοιχεία για την τραγωδία των Τεμπών και τις υποκλοπές;

-Θέλουμε μια κυβέρνηση που παραβιάζει τους κανόνες του κράτους δικαίου, που δεν σέβεται τον πολίτη;

-Θέλουμε μια κυβέρνηση που ασκεί μυστική διπλωματία για τα εθνικά μας θέματα και ακόμα χειρότερα για τα θέματα εθνικής κυριαρχίας;

Τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, θα πρέπει να τις δώσετε εσείς.

Την Κυριακή η απάντηση θα πρέπει να είναι μία:

Ως Εδώ.

Την Κυριακή πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την πορεία φθοράς και παρακμής.

Να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα.

Την Κυριακή πρέπει να αναδειχθεί από τις κάλπες ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη μέρα.

Για μια Νέα Αλλαγή.

Για μια αξιόπιστη και εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που θα συσπειρώσει τη μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Την Κυριακή είναι η δική σας ώρα.

Στείλτε μήνυμα.

Δώστε ένα μάθημα σε αυτούς που βυθίζουν τη χώρα στην παρακμή και στην παραπολιτική.

Την Κυριακή η δική μας επιλογή, η επιλογή της δημοκρατικής Ηλείας είναι ΠΑΣΟΚ.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ

Με ένα καθαρό και ηχηρό μήνυμα.

Για την Ηλεία που διεκδικεί.

Για την Ελλάδα που μας αξίζει»

Στην ανοιχτή συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μίλησε και η υποψήφια ευρωβουλευτής, καταγόμενη από την Ηλεία, κ.Μαρινίκη Θεοδώρου, αναλύοντας τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, τα προτάγματα των εκλογών σε Ελλάδα και Ευρώπη και καλώντας τους πολίτες εκτός από το ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης, να δώσουν ηχηρό‘’παρών’’ στην κάλπη ενισχύοντας το ΠΑΣΟΚ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα