21/09/202311:34

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Αιτωλικό και Αστακό Αιτωλοακαρνανίας (photos)

Με επισκέψεις στο Αιτωλικό και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας συνεχίστηκε σήμερα (20-9-2023) η μεγάλη περιοδεία που έχει ξεκινήσει ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε όλα τα σημεία της Δυτικής Ελλάδας.

Μιλώντας στους εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν κοντά του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ισχυρή στήριξη που αισθάνεται στην πορεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, τονίζοντας πως η μέχρι σήμερα προσπάθεια στην διοίκηση της Περιφέρειας στόχευε σε μία ανάπτυξη που θα ερχόταν από «κάτω», δηλαδή από την ίδια την κοινωνία. «Εμείς βάλαμε μπροστά τις μηχανές που για χρόνια είχαν σταματήσει. Δώσαμε ώθηση και κοινωνική διάσταση στην αναπτυξιακή δύναμη της Περιφέρειας. Και εσείς, κάνατε αυτό που πάντα ξέρατε καλά, αλλά σας στερούσαν για πολλά χρόνια. Δουλέψατε για την προκοπή σας και την προκοπή των οικογενειών σας. Αυτή η ενότητα, αυτός ο σύνδεσμός μεταξύ της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας πρέπει να συνεχιστεί για ακόμα καλύτερες μέρες» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης

Επίσης, αναφέρθηκε σε έργα και δράσεις που έγιναν και αφορούν τις περιοχές του Αιτωλικού και του Αστακού, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή του πως η κοινωνία ζητάει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα από τους αιρετούς εκπροσώπους της. «Ακριβώς αυτό το δόγμα υπηρετήσαμε. Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό καταφέραμε πολλά. Όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους λίγους, όσο και αν προσπαθούν να θαμπώσουν το έργο μας, αυτό είναι εδώ, φανερό σε όλους και ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες που ξέρουν ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια έπαψε να είναι ένας απρόσωπος και βαρύς γραφειοκρατικός μηχανισμός για να μετατραπεί σε μηχανισμό πραγματικής συνδρομής στο πλευρό της κοινωνίας. Και με τη δική σας στήριξη, το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μετά τις 8 Οκτωβρίου, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση» υπογράμμισε.

astakos aitol farmakis 2
astakos aitol farmakis 3
astakos aitol farmakis 4
astakos aitol farmakis 5
astakos aitol farmakis 6
astakos aitol farmakis 7
astakos aitol farmakis 8
astakos aitol farmakis 9
astakos aitol farmakis 10
astakos aitol farmakis 11
astakos aitol farmakis 12
astakos aitol farmakis 13
astakos aitol farmakis 14

(Δελτίο Τύπου)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα