20/09/202314:56

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε Φυτείες, Παπαδάτο, Κατούνα και Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας

Στις μεγάλες προσπάθειες αναζωογόνησης της υπαίθρου με έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, δίνουν λύση σε χρόνια προβλήματα και συμβάλλουν στην αύξηση του βιοτικού επιπέδου, εστίασε ο Νεκτάριος Φαρμάκης, που επισκέφθηκε εχθές (19-9-2023) τις περιοχές Φυτείες, Παπαδάτο, Κατούνα και Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», αναφέρθηκε στην διαρκή προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής να διασφαλίσει συνθήκες καλής πρόσβασης στους κατοίκους της υπαίθρου, σημειώνοντας ότι η καλή προσβασιμότητα είναι η πρώτη συνθήκη ανάπτυξης ενός τόπου. «Όταν ο πολίτης ταλαιπωρείται σε κακοτράχαλους δρόμους ή ο αγρότης δεν μπορεί να φτάσει μέχρι το χωράφι του, τότε πώς μπορεί να μιλάμε για ανάπτυξη;» ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μία μεγάλη προτεραιότητα της τελευταίας 4ετίας ήταν να καλυφθεί ένα πολυετές έλλειμμα οδικών συντηρήσεων, καθαρισμών και αντιπλημμυρικών έργων.

«Η ανάπτυξη ξεκινάει από τα απλά, τα μικρά. Από τον δρόμο, τη γειτονιά, το χωριό…» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα είναι πλούσια σε υδάτινο δυναμικό, το οποίο όμως δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πηγή κινδύνων. Για τον λόγο αυτό, οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας θα συνεχιστούν ακόμα πιο εντατικά και στη νέα θητεία.

Επίσης, ο κ. Φαρμάκης, αναφέρθηκε και στις δράσεις διαμόρφωσης νέων κοινόχρηστων χώρων από την Περιφέρεια, καθώς επίσης στο σύνολο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που στηρίζει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, με στόχο την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων.

«Δουλέψαμε επί 4 χρόνια και για τα μικρά και για τα μεγάλα, δουλέψαμε για όλους, με το βλέμμα μας στραμμένο κυρίως στις περιοχές που είχαν ξεχαστεί επί δεκαετίες. Αυτή τη δουλειά θα συνεχίσουμε και στη νέα θητεία με τη δική σας στήριξη» υπογράμμισε.

aitoloak ep farmakis xor 2
aitoloak ep farmakis xor 3
aitoloak ep farmakis xor 4
aitoloak ep farmakis xor 5
aitoloak ep farmakis xor 6
aitoloak ep farmakis xor 7
aitoloak ep farmakis xor 8
aitoloak ep farmakis xor 9
aitoloak ep farmakis xor 10
aitoloak ep farmakis xor 11
aitoloak ep farmakis xor 12
aitoloak ep farmakis xor 13
aitoloak ep farmakis xor 14
aitoloak ep farmakis xor 15
aitoloak ep farmakis xor 16

(Δελτίο Τύπου)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα