05/01/202412:10

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της ΠΔΕ Παναγιώτης Μπράμος και το ρεκόρ του!- Οι πρώτες του δηλώσεις

Ενα ρεκόρ κατέχει πλέον απο την ίδρυση του θεσμού των Περιφερειών ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ηλείας Παναγιώτης Μπράμος που ορίστηκε χθες από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη,

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Παναγιώτης Μπράμος έχει διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος και στις δύο περιφερειακές αρχές, που έχουν αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την αρχή εφαρμογής του θεσμού των Περιφερειών.

Ο Ηλείος δικηγόρος, που εκλέγεται ανελλιπώς από το 2014 περιφερειακός σύμβουλος, διετέλεσε από τον Οκτώβριο 2015 μέχρι τον Σεπτέμβριο 2016 Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και στην συνέχεια Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, επί θητείας του Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο Παναγιώτης Μπράμος, ωστόσο, το Νοέμβριο του 2022 ανεξαρτητοποιήθηκε αποχωρώντας από την παράταξη Κατσιφάρα “Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο”, μετά την αποχώρηση του τ. περιφερειάρχη και την εκλογή Γιάννη Λύτρα, ως επικεφαλής.

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές εντάχθηκε στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, εξελέγη εκ νέου Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας και από χθες πλέον αναλαμβάνει τη θέση του άμισθου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της ΠΔΕ Παναγιώτης Μπράμος αναφέρει:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για μένα η τοποθέτησή μου στο αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη σε έναν σημαντικό τομέα όπως ο Πολιτισμός, καθότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ολυμπιακή Γη της Ηλείας και της Δυτικής Ελλάδας.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μας ότι θα εργαστώ με μεθοδικότητα, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.”

Από το iliaweb.gr να ευχηθούμε Υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο έργο που αναλαμβάνει στον σημαντικό τομέα του Πολιτισμού ο έμπειρος και επιτυχημένος Αυτοδιοικητικός από τον Πύργο και την Ηλεία προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα