16/08/202315:43

Yποψήφιοι με τον Γιάννη Λυμπέρη και την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και οι Παναγιώτης Κουρέλας, Μάριος Μάσσαλας, Γιάννης Ντούκας, Αργύρης Κουτρουμπής και Νίκος Κόλλιας

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ!

“Ήρθε η ώρα εμείς οι νέοι να βγούμε μπροστά…”

Παρόντες δηλώνουν όλο και περισσότεροι νέοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και συμπορεύονται με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Νέοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αμαλιάδα, νέοι που επέλεξαν να παραμείνουν στον τόπο τους, να εργαστούν, να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους και να ριζώσουν εδώ που ανήκουν, βγαίνουν στην πρώτη γραμμή.

Ο Παναγιώτης Κουρέλας είναι ένας νέος άνθρωπος, μάγειρας στο επάγγελμα που ασχολείται ενεργά και με τον αγροτικό τομέα, παντρεμένος με την Ιωάννα Μάντη με την οποία περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αποφάσισε ότι στις προσεχείς εκλογές πρέπει να ασχοληθεί ενεργά και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

«Ο Γιάννης Λυμπέρης θεωρώ ότι είναι ο μόνος Δήμαρχος ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά, το έχει αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του και το μεγάλο έργο που έχει κάνει, και μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας στη νέα εποχή. Είναι άνθρωπος με όραμα και σχέδιο, πιστεύω σε αυτόν και είναι ο Δήμαρχος που θα δείξει τον δρόμο και σε εμάς τους νέους ανθρώπους για να μπορέσουμε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή και να βάλουμε το λιθαράκι μας για να διατηρήσουμε όλα αυτά που έχουν γίνει, να εξελιχθούμε και να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Λυμπέρη και γίνομαι μέλος της μεγάλης ‘ομάδας’ της παράταξης ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ για να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα είναι νίκη για όλο το δήμο μας» σχολίασε ο Παναγιώτης.

«Δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι χαρούμενος που οι νέοι άνθρωποι έχουν και μνήμη και κρίση και κυρίως έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τον τόπο μας. Αυτό από μόνο του είναι ελπιδοφόρο και δεν κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα από την δίψα που αντίκρισα στα μάτια του Παναγιώτη να ενεργοποιηθεί και να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις» δήλωσε ο κ. Λυμπέρης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

Στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη για ακόμη μία φορά ο Μάριος Μάσσαλας!

Σταθερά στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη βρίσκονται άνθρωποι που αναγνωρίζουν το μεγάλο έργο του και τον εμπιστεύονται, άνθρωποι που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει γνώμονα την προσφορά στον τόπο.

Ο εκπαιδευτικός Μάριος Μάσσαλας συμμετέχει και πάλι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

«Συμπορεύομαι ακόμη μία φορά με τον Δήμαρχο που έχει μεγάλο όραμα για τον Δήμο Ήλιδας. Σαν ενεργός πολίτης τάσσομαι με τον άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια έχει ανεβάσει το επίπεδο της περιοχής μας και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κάνει τον Δήμο μας καλύτερο τόπο διαβίωσης για εμάς και τα παιδιά μας. Ως εκπαιδευτικός, που συναναστρέφομαι με τα νέα παιδιά, αφουγκράζομαι τις αγωνίες, τις ανησυχίες και τα ‘θέλω’ τους, επιδιώκω να δημιουργήσουμε ένα δήμο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των νέων και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό» δήλωσε ο Μάριος.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και με τιμά η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ο Μάριος είναι ένας ενεργός πολίτης, με ανησυχίες, που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο και η συνεισφορά του είναι πολύτιμη. Ως εκπαιδευτικός, που μεταδίδει την γνώση στα παιδιά μας και τα διαπαιδαγωγεί, βρίσκεται διαρκώς κοντά στους νέους, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες τους και θα συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίηση όσων σχεδιάζουμε για τον δήμο μας» ανέφερε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΚΑΣ

“Εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε φωνή”

Με την ορμή της νιότης και την ανάγκη συμμετοχής στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ο Γιάννης Ντούκας αν και μόλις 21 ετών, αντί να ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης είναι φοιτητής στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ανήκει στις περιπτώσεις των νέων που μετά το πέρας των σπουδών του θέλει να επιστρέψει και να ζήσει στον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά.

«Θεωρώ ότι εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε φωνή και μέσα από την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη μπορούμε να την εκφράσουμε, να ακουστούμε και να ληφθούν σοβαρά οι θέσεις και οι προτάσεις μας. Αν και είμαι μικρός ηλικιακά, γνωρίζω το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει στον τόπο ο Γιάννης Λυμπέρης και τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω και εγώ συμμέτοχος. Γιατί οι αποφάσεις, πρέπει να λαμβάνονται με εμάς και όχι χωρίς εμάς και καλώ και άλλους συνομήλικούς μου να ενεργοποιηθούν και να βγουν μπροστά» ανέφερε ο Γιάννης.

«Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά… Εμείς δεν θέλουμε να κρυφτούμε, αντιθέτως θέλουμε να κριθούμε και να κρινόμαστε για τις αποφάσεις και τα έργα μας. Οι νέοι είναι η συνέχειά μας, τους θέλω δίπλα μου, ενεργούς, ‘μάχιμους’ όπως λέει η νεολαία, γιατί αυτοί θα πάρουν μετά τη σκυτάλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Γιάννης, αν και 21 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στις εκλογές, τον καλωσορίζω στην παράταξη και του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’

Ξανά μαζί Αργύρης Κουτρουμπής και Γιάννης Λυμπέρης!

Ξανά μαζί, συμπορεύονται στον κοινό αγώνα για τον Δήμο Ήλιδας ο Γιάννης Λυμπέρης με τον Αργύρη Κουτρουμπή.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Κουτρουμπής βρίσκεται και σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’.

«Ο Αργύρης είναι πάνω απ’ όλα φίλος, τον αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο και ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς επάνω του. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται και δεν κάνει πίσω στα δύσκολα, ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και ξέρει να δίνει λύσεις. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι μέλος της παράταξής μας και θα συμπορευτούμε και σε αυτές τις εκλογές» είπε ο Γιάννης Λυμπέρης.

Από την πλευρά του ο Αργύρης Κουτρουμπής, δήλωσε: «Είμαι και πάλι μαζί με τον Γιάννη Λυμπέρη και με όσες δυνάμεις έχω θα στηρίξω και αυτή την προσπάθεια που κάνουμε στον δήμο μας, για να την ευημερία των παιδιών μας, για να κρατηθούν βιώσιμες οι επιχειρήσεις μας, για να πορευτούμε στον δρόμο της ανάπτυξης την νέα εποχή και να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί».

ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Και ο Νίκος Κόλλιας υποψήφιος στην Τ.Κ. Περιστερίου

Πιο ενισχυμένο και πιο δυνατό το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στην Τοπική Κοινότητα του Περιστερίου, μετά και την προσθήκη του Νικόλαου Κόλλια, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον κ. Λυμπέρη και κατέρχεται ως υποψήφιος στο χωριό του.

«Καλωσορίζω τον Νίκο στην παράταξη. Η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο αποδεικνύει ότι πορευόμαστε δυναμικά και στην Τοπική Κοινότητα του Περιστερίου, έτσι ώστε άνθρωποι που αγαπούν το χωριό τους να μπορέσουν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή και να προσφέρουν καθοριστικά στον τόπο» ανέφερε ο κ. Λυμπέρης.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κόλλιας, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου, λέγοντας ότι οι άνθρωποι όπως ο ίδιος που ζουν και εργάζονται στο χωριό πρέπει να ενεργοποιηθούν, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να αλλάξουν την μοίρα του τόπου. «Με σκληρή δουλειά και με Δήμαρχο τον Γιάννη Λυμπέρη, μπορούν να γίνουν πολλά» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα