08/02/202316:26

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς» έκοψε την πίτα του

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 9:30 μ.μ., ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς», γιορτάζοντας την συμπλήρωση 12 χρόνων λειτουργίας του, διοργάνωσε εκδήλωση και κοπή πίτας για το 2023.

Στην μικρή και λιτή εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τα μέλη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ και ο πατήρ Βασίλειος, ο Βουλευτής Ηλείας και Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο Θοδωρής Λώλος, μέλος της Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ και ο Δημήτρης Δημητρόπουλος εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Νικολακόπουλου και Γ.Γ. στο «ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑ».

Στον ίδιο χώρο είχαν συγκεντρωθεί και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές για να κόψουν και αυτοί την πίτα τους και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συν-ευλόγησε και την δική τους πίτα μαζί με την πίτα του Συλλόγου μας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β΄, ευχήθηκε στον Σύλλογό μας να έχει επιτυχίες και να συνεχίσει με επιτυχία την καλή του πορεία, ενώ ο κ. Κατρίνης τόνισε την καλή σχέση πολιτικών και επαγγελματιών φωτογράφων, δηλώνοντας την στήριξη και βοήθειά του στο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες από τον παραεπαγγελματισμό και την παραοικονομία που σε συνδυασμό με την υπερφορολόγηση καθιστά δύσκολη ακόμα και την επιβίωση ενός επαγγελματία, αλλά και να τον ωθήσει να δημιουργεί έργα καλλιτεχνικής αξίας όπως άλλωστε του αρμόζει.

Το φλουρί της πίτας «έπεσε» ανάμεσα στα κομμάτια του Προέδρου και της Αντιπροέδρου και το δώρο ήταν μια συμμετοχή στο προσεχές φωτογραφικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος Δημ. Παπαϊωάννου και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην σεμνή αυτή τελετή και τους εύχεται καλή χρονιά!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα