06/03/202320:20

Ο Σύλλογος Νέων Ανδρίτσαινας “Παρράσιοι” φέρνει το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους -ASFF- Ανδρίτσαινας

Περιγραφή:

Το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας – ASFF θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην ορεινή πετρόκτιστη πόλη της Ανδρίτσαινας, στην καρδιά της Πελοποννήσου. Το ASFF αποτελεί άλλη μία συναρπαστική πρωτοβουλία του Συλλόγου Νέων Ανδρίτσαινας «Παρράσιοι» – ένα από τα αρχαία αρκαδικά φύλα – που επιδιώκει να φέρει την τέχνη του κινηματογράφου και των ταινιών μικρού μήκους, πιο κοντά στην ιστορική έδρα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Γιατί μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να ειπωθούν πολλά…

Το ASFF επιθυμεί να ταξιδέψει τους θεατές μέσα από τις οπτικές, τις αγωνίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των ειδών των καλλιτεχνών. Έτσι, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανδρίτσαινας υποδέχεται ταινίες από δημιουργούς που επιθυμούν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στη τέχνη του κινηματογράφου, από φοιτητές και σπουδαστές, μέχρι ανεξάρτητους και επαγγελματίες κινηματογραφιστές.

Το 1ο ASFF θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Αυγούστου, ακριβώς πριν από άλλα παραδοσιακά φεστιβάλ που συνδέονται με τον ελληνικό πολιτισμό της υπαίθρου, που κορυφώνονται στις 15 Αυγούστου. Σίγουρα, μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφθείτε και να γνωρίσετε την ιστορική Ανδρίτσαινα.

Βραβεία: Το ASFF διεξάγεται στη βάση ενός βραβείου κοινού με διαγωνισμό – ψηφοφορία, χωρίς κριτική επιτροπή. Έτσι η οργανωτική επιτροπή θα δώσει στον νικητή-δημιουργό το βραβείο “Καλύτερης Ταινίας” του 1ου ASFF.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής:

• Κάθε συμμετέχων επιτρέπεται να υποβάλει στο ASFF ένα και μοναδικό έργο.

• Ο νικητής του βραβείου Καλύτερης Ταινίας θα αποφασιστεί με ψηφοφορία του κοινού. Κάθε θεατής θα μπορεί να ψηφίσει έως και 3 ταινίες.

• Η διάρκεια της ταινίας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 30 λεπτά.

• Όλες οι ταινίες που θα υποβληθούν θα πρέπει να έχουν ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους. Εάν η ταινία έχει αγγλικό διάλογο, τότε θα πρέπει να ενσωματωθούν ελληνικοί και αγγλικοί υπότιτλοι.

• Οι ταινίες υποβάλλονται μέσω του : https://filmfreeway.com/AndritsainaShortFilmFestival-ASFF?pending=true

• Αντίγραφο ταινίας σε ψηφιακό μέσο και σύνδεσμος για λήψη ταινίας θα αποσταλεί στη διεύθυνση andritsaina.sff@gmail.com με την ένδειξη: Τίτλος Ταινίας, Συγγραφέας, Διάρκεια.

• Επιτρέπεται μόνο η υποβολή ταινιών που δεν έχουν ανέβει ή προβληθεί σε καμία δημόσια πλατφόρμα ή ιστότοπο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα