29/06/201919:16

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης μπροστά στον αγώνα- Με πράξεις και όχι μόνο λόγια

Για μια ακόμη φορά ο Θόδωρος Βλαγκούλης αποδεικνύει με έργα και όχι με λόγια ότι η πολύχρονη πολιτική προσφορά του υπήρξε πάντα πολυδιάστατη, συνεπής και κυρίως ανιδιοτελής.

Μολονότι σ’ αυτές τις εθνικές εκλογές δεν είναι υποψήφιος βουλευτής, εν τούτοις ο ίδιος κινείται και αγωνίζεται σαν να μην άλλαξε τίποτα. Καθημερινά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ και τη βέβαιη ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό, πιστεύοντας ότι είναι ο μόνος ικανός να βγάλει τη χώρα από την περιπέτεια των ψεύτικων υποσχέσεων, της οικονομικής ασφυξίας και της κοινωνικής αναλγησίας.
Η παρουσία του Θόδωρου Βλαγκούλη σε διάφορες συγκεντρώσεις υποψηφίων της Ηλείας του κόμματος είναι δυναμική, ενθουσιάζει και συσπειρώνει τους ψηφοφόρους της Ηλείας καθώς βλέπουν ένα πεπειραμένο αγωνιστή της παράταξης να μην καταθέτει τα όπλα.
Η αγωνιστική του παρουσία όμως δεν περιορίζεται απλά στην προσωπική του επαφή με τον κόσμο, διευρύνεται με τη γενναία απόφασή του να παραμείνουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τα πολιτικά γραφεία σε ΑΘΗΝΑ, ΠΥΡΓΟ, ΑΜΑΛΙΑΔΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΗΛΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα