Πανελλήνιες 2019: Αυλαία με Βιολογία για τους υποψήφιους των ΓΕΛ
18/06/201914:01

Οι απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας – Newsbeast

[ad_1]

Με το μάθημα της Βιολογίας ολοκληρώθηκε ο βασικός κύκλος των εξεταζόμενων μαθημάτων στις πανελλήνιες 2019. Σειρά έχουν, από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, τα ειδικά μαθήματα.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής Παιδείας από το Νέο Φροντιστήριο

Τα θέματα χαρακτηρίζονται «κλασικά, προσαρμοσμένα στα παιδιά της θεωρητικής κατεύθυνσης αφού απουσίαζαν οι μαθηματικοί υπολογισμοί που υπήρχαν στο περσινό θέμα των τροφικών επιπέδων.

Γενικά ήταν βατά που απαιτούσαν κρίση, αφού στο Γ και Δ έπρεπε να προσαρμοστούν οι απαντήσεις στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που αναφέρονταν στις εκφωνήσεις. Τέλος, οι μαθητές που διάβασαν μεθοδικά και κατανόησαν σε βάθος την ύλη, θα πετύχουν υψηλές επιδόσεις».

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Βιολογία Θετικών Σπουδών

«Τα σημερινά θέματα στη Βιολογία προσανατολισμού λειτούργησαν ως “βάλσαμο” στις “πληγές” που άνοιξαν η Φυσική και η Χημεία στους φετινούς υποψηφίους της ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών.

Ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων ήταν μικρότερος συγκριτικά με τα θέματα του 2017 και 2018. Όλα όσα ερωτήθηκαν ήταν στα πλαίσια του αναμενόμενου και οι μαθητές είχαν ασχοληθεί με παρόμοιες ερωτήσεις και ασκήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Η διάρκεια των 3 ωρών κρίνεται επαρκής για την ολοκληρωμένη απάντηση των σημερινών θεμάτων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα