25/06/201916:52

Οι Ηλείοι της Πάτρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μιχάλη Κατρίνη: «Πάμε μαζί ν’ αλλάξουμε γενιά!»

ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ

«Πάμε μαζί ν’ αλλάξουμε γενιά!»

  • Μήνυμα νίκης από τη μεγάλη συγκέντρωση στην πρωτεύουσα της Αχαίας

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στον πολυχώρο King George στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υπ. Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στους ετεροδημότες της Ηλείας.

Οι πολίτες της Ηλείας που κατοικούν στην Αχαία, κατέκλυσαν το χώρο της ομιλίας, αποδεικνύοντας ότι το μήνυμα για Αλλαγή Γενιάς στην Ηλεία , κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ο Μιχάλης Κατρίνης καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε αναφορές στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ , στη δημοκρατική παράταξη και στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας :

‘’Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό στην ιστορία μας.Στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης. Στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, που δεν άρχισε ούτε τέλειωσε με το μνημόνιο.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που έδωσε ελπίδα, υπόσταση και αξιοπρέπεια στον Έλληνα πολίτη.Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αυτός που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή. Που έφερε την κεντροαριστερά στην εξουσία.

Την ιστορία και την ψυχή μας ως δημοκρατική παράταξη κανείς δεν μπορεί να την σφετεριστεί, κανείς δεν μπορεί να την λεηλατήσει. Στις 7 Ιουλίου η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος ελπίδας και λογικής. Είναι μια ψήφος που θα μας βοηθήσει και πάλι να βρούμε την ψυχή μας.

Να συνομιλήσουμε ξανά με πολίτες και κοινωνικές δυνάμεις που πικράθηκαν, απογοητεύτηκαν, παραπλανήθηκαν και απομακρύνθηκαν από κοντά μας. Όλοι αυτοί είναι δικοί μας άνθρωποι, σάρκα από τη σάρκα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

 

Δεν τους χαρίζουμε στον κ.Τσίπρα, που όλους αυτούς τους ανθρώπους τους παραπλάνησε και τους πρόδωσε.’’

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι η παλινόρθωση της Δεξιάς και η αυτοδυναμία του κ.Μητσοτάκη είναι δώρο του κ.Τσίπρα. Σε αυτόν οφείλεται και στις συντηρητικές πολιτικές που εφάρμοσε ως κυβέρνηση ενώ επισήμανε ότι ο κ.Τσίπρας δεν μπορεί να επικαλείται τη δημοκρατική παράταξη από τη στιγμή που αυτός φέρνει τη Δεξιά στην εξουσία και μοιάζει όλο και περισσότερο με τη Δεξιά

Ο Μιχάλης Κατρίνης  επισήμανε ότι την επόμενη μέρα  πρέπει να υπάρχει ένα Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής για να αποτελέσει τον καταλύτη των εξελίξεων για τη δημιουργία μιας νέας και μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Το Κίνημα Αλλαγής , όπως είπε ο υπ.Βουλευτής θα είναι η πραγματική και ισχυρή αντιπολίτευση, απέναντι στη Δεξιά,στη Βουλή και στην κοινωνία.

Αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο 4 αξόνων για την Ηλεία ενώ έκλεισε την ομιλία του μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους πολίτες της Ηλείας:

‘’ Έχουμε μια δυνατή σχέση, μια σχέση με διάρκεια μέσα στο χρόνο.Είμαστε μαζί στα δύσκολα. Ξέρετε ότι ο Μιχάλης Κατρίνης δεν δείλιασε, δεν δίστασε να αναλάβει βάρη και ευθύνες που δεν του αναλογούσαν όταν άλλοι το έβαζαν στα πόδια.

Δώσαμε μάχες μαζί. Νικήσαμε μαζί.

Θα νικήσουμε και πάλι μαζί.

Στις 7 Ιουλίου η Ηλεία Αλλάζει Γενιά. Για να υπάρχει μια δυνατή φωνή στη Βουλή και στην κοινωνία, απέναντι στη Δεξιά.’’

Στην ομιλία του κ.Κατρίνη παρέστησαν ο Περιφερειάρχης κ.Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κώστας Καρπέτας και Κώστας Μητρόπουλος, Δημήτρης Δρίβιλας ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Καράβολας, ο Αντιδήμαρχος Αρχ.Ολυμπίας κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβολος Λύσανδρος Παναγόπουλος, η πρώην Βουλευτής κ. Μαρία Κυριακοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης, ενώ τον Μιχάλη Κατρίνη προλόγισε, με ιδιαίτερα θερμά λόγια, ο δημοσιογράφος και γ. γ της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Γιώργος Καρβουνιάρης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα