15/05/202412:10

Οι Olympia Runners σε Καλαμάτα και Ζάκυνθο (Photos)

Σε δύο αγώνες τρεξίματος συμμετείχαν οι αθλητές των Olympia runners πρόσφατα. Στον 22 ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας αποστάσεως 10χλμ και στο 3 ο Ζante run σε διάφορες αποστάσεις. Στις 27/4/2024 οι αθλητές των Olympia Runners συμμετείχαν με πολυπληθής αποστολή στον 22 ο αγώνα δρόμου Καλαμάτας σε τρέξιμο 10χλμ.

Ένας αγώνας με αρκετές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα που διεξήχθη στη παραλία της Καλαμάτας, ξεκινώντας από τη κεντρική πλατεία. Οι Olympia Runners με τους : Κώστας Παππάς (Πύργος), Χρήστος Χρυσανθακόπουλος (Πελόπιο), Γιάννης Λυμπερόπουλος (Πύργο), Αντώνης Παπανικολάου (Λάνθι), Βασίλης Χρυσανθακόπουλος (Πελόπιο), Τάκης Δίπλας (Πύργος), Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος (Λάνθι), Άντζελα Αλεξίδη (Πύργος), Ανδρέας Τζίμης (Βαρβάσαινα), Χρύσανθος Δημητρόπουλος (Λάνθι), Παναγιώτης Πλακούδας (Πύργος), Έφη Σαλακά (Πύργος) και ο 80χρονος Διονύσης Κυριαζής (Ανδραβίδα), έδωσαν δυναμικό παρόν, τερματίζοντας με αρκετά καλούς χρόνους.

Στις 12/5/2024 δύο αθλητές των Olympia Runners συμμετείχαν στο 3 ο Ζante run, στο όμορφο νησί της Ζακύνθου. Ο Αντώνης Παπαπανικόλαου (Λάνθι) στην απόσταση ημιμαραθωνίου 21χλμ σε μία αρκετά απαιτητική διαδρομή, με πολλά υψομετρικά και αρκετή ζέστη την μέρα εκείνη, τερμάτισε 4 ος ηλικιακής κατηγορίας με χρόνο, 2:01:29. Η Άντζελα Αλεξίδη (Πύργος) στη διαδρομή 5χλμ τερμάτισε 5 η ηλικιακής κατηγορίας με χρόνο 32:18, βελτιώνοντας το χρόνο της στην απόσταση αυτή.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα