05/09/202315:14

Οι Παναγιώτης Παναγιωτάρας, Νίκος Αργυρόπουλος και η Αλεξάνδρα Λάβδα υποψήφιοι με τον Γιάννη Λυμπέρη και τον συνδυασμό “Ηλιδα Νέα Εποχή”

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μια γροθιά Γιάννης Λυμπέρης και Παναγιώτης Παναγιωτάρας!

Ενωμένοι, μια γροθιά προχωρούν μπροστά και στη Νέα Εποχή ο Γιάννης Λυμπέρης και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Παναγιωτάρας.

Προχωρούν μαζί για τη μεγάλη νίκη της παράταξης ‘ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ- ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Με τον Γιάννη Λυμπέρη συμπορεύτηκα το 2019 και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, περισσότερο αποφασισμένοι, με θέληση και πείσμα. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με την διαχείριση της πανδημίας, σταθήκαμε όμως όρθιοι και τα καταφέραμε σαν Δήμος. Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι μαχητής και δίπλα του μάθαμε και εμείς να είμαστε μαχητές και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του δήμου μας και του κάθε δημότη ξεχωριστά. Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι ο πλέον κατάλληλος Δήμαρχος για τον Δήμο μας και προχωράμε δυνατά στο πλευρό του» δήλωσε ο Παναγιώτης Παναγιωτάρας.

«Ο Παναγιώτης είναι αγωνιστής, μας το αποδεικνύει καθημερινά άλλωστε, είναι άνθρωπος της προσφοράς και διέκρινα εξαρχής τις ευαισθησίες του για τον συνάνθρωπο και την ανάγκη του να προσφέρει στο Δήμο. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην συνεχίσουμε μαζί και σε αυτή την εκλογική ‘μάχη’ και προχωράμε για την μεγάλη νίκη της παράταξής μας, για την μεγάλη νίκη του δήμου μας» δήλωσε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μαζί για την Πηνεία και την Αμαλιάδα!

«Πάμε μαζί για την Πηνεία μας, για την Αμαλιάδα μας, για το Δήμο μας…». Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Αργυρόπουλος επισφράγισε την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Λυμπέρη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ-ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», στην δημοτική ενότητα Πηνείας.

Ο Νίκος έχει διατελέσει πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα στο Σιμόπουλο, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

«Με τον Γιάννη Λυμπέρη έχουμε αγωνιστεί μαζί και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της Πηνείας και της Αμαλιάδας, για το καλό του τόπου που μας χρειάζεται όλους. Ο Δήμος Ήλιδας έχει Δήμαρχο και θα συνεχίσει να έχει τον Γιάννη Λυμπέρη, που μπορεί να εγγυηθεί για τον τόπο, που έχει να παρουσιάσει έργο και έχει να κάνει ακόμη πολλά. Συνοδοιπόροι λοιπόν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δυνατά και με όραμα για τον δήμο μας» ανέφερε ο Νίκος Αργυρόπουλος.

«Η αγάπη του Νίκου για την Πηνεία και τον τόπο είναι αδιαπραγμάτευτη. Πάντα στην πρώτη γραμμή, με σύνεση και ουσιαστικές προτάσεις, πάντα εκεί για να δώσει λύσεις, για να βοηθήσει κάθε χωριό και κάθε συμπολίτη. Προχωράμε μπροστά και σε αυτή την εκλογική διαδικασία για το καλό του τόπου» είπε ο Γιάννης Λυμπέρης.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΒΔΑ

Με την ορμή της νιότης!

Διεκδικητική, με αγάπη για τον τόπο της, η Αλεξάνδρα Λάβδα παρά το νεαρό της ηλικίας της ασχολείται ενεργά με τα κοινά και για δεύτερη συνεχόμενη φορά θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη.

Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Σχολής και υπάλληλος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ήλιδας, η Αλεξάνδρα έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και μέριμνά της είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο, οι παρεμβάσεις στον τόπο για έναν δήμο φιλικό και λειτουργικό για τον πολίτη, με ενεργούς τους νέους και με φροντίδα για όποιον χρειάζεται βοήθεια.

«Πήρα πολύ μικρή την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά και δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Εμείς οι νέοι οφείλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες, να έχουμε άποψη, να προτείνουμε και να συναποφασίζουμε και φυσικά να εργαζόμαστε για τον τόπο μας. Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι ο Δήμαρχος που ακούει τη φωνή μας, που αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματά μας και μαζί του θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» είπε η Αλεξάνδρα.

«Η Αλεξάνδρα είναι πάντοτε παρούσα, με τη νιότη και την διάθεσή της να προσφέρει μας δίνει και εμάς δύναμη να συνεχίσουμε, αφού μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε και άλλα στη νέα γενιά. Με τους νέους στο πλευρό μας είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, ακόμη πιο διεκδικητικοί και συνεχίζουμε με πείσμα για τον δήμο μας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα