06/10/202312:53

Ο Πύργος έδειξε τον Νικητή- Οι πολίτες του Δήμου Πύργου έδωσαν ισχυρή εντολή στον Στάθη Καννή!- Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» (photos)

Μεγαλειώδης ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Σύσσωμοι οι δημότες του Δήμου Πύργου έδωσαν ισχυρή εντολή το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στον Στάθη Καννή.

Το βροντερό παρών των πολιτών έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας για το αύριο του Δήμου Πύργου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Θανάσης Παναγόπουλος, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, γιος του πρώην Δημάρχου Ωλένης Γιάννη Παναγόπουλου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Καννής, φανερά συγκινημένος από τη συγκλονιστική παρουσία των πολιτών, ανέβηκε στο βήμα και με λόγια καρδιάς απευθύνθηκε στην λογική και στο συναίσθημά τους «Σήμερα, δώσατε το σύνθημα της ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα, στείλατε το μήνυμα της μεγάλης ΑΛΛΑΓΗΣ. Το ηχηρό παρών σας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ…

Ο παλμός του Πύργου και των χωριών μας χτυπάει εδώ. Είναι πια βέβαιο, ότι η Κυριακή των εκλογών θα είναι η αρχή της δικής σας πενταετίας.

Της πενταετίας όλων των δημοτών, του Πύργου, του Βώλακα, του Ιάρδανου, της Ωλένης.

Η αγάπη σας για τον Δήμο θα είναι η δύναμή μας. Θα είναι η δύναμη που θα θέσει τέλος στη μίζερη πραγματικότητα που βιώνουν η πόλη και οι κοινότητές μας.

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ
ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Γνωρίζω καλά ότι αυτός ο τόπος, κάποτε άγγιζε τις ψυχές σας. Γνωρίζω καλά ότι αυτός ο τόπος, κάποτε σας έκανε περήφανους.

Ε λοιπόν, αυτή είναι η μόνη μου φιλοδοξία, αυτός είναι ο λόγος που είμαι σήμερα μπροστά σας: Nα ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ τον Δήμο Πύργου πάλι ΣΠΟΥΔΑΙΟ.

Και αυτό δεν μπορεί να γίνει ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.» είπε ο Στάθης Καννής, δεσμευόμενος ότι «το 2028, στο τέλος της δημαρχιακής θητείας μας, ο Δήμος Πύργου θα είναι πρωταγωνιστής σε χρηματοδοτήσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες.»
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Στις 8 του Οκτώβρη, ψηφίζουμε για τον Πύργο μας, ψηφίζουμε για τα χωριά μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα