22/03/202313:47

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ήλιδας: Επικαιροποίηση μελέτης για το νέο δημαρχείο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Επικαιροποίηση μελέτης
για το νέο Δημαρχείο

Ακόμη ένα βήμα για την κατασκευή του νέου κτιριακού συγκροτήματος που θα στεγάσει το νέο Δημαρχείο της Αμαλιάδας, μετά και την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ήλιδας.

Η Επιτροπή στα θέματα προ ημερησίας διάταξης προχώρησε στην έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης που αφορά στο έργο με τίτλο: «Διαμόρφωση ανατολικού και δυτικού τμήματος Σοχιάς – Πολυλειτουργικός Χώρος – Δημαρχείο», με προϋπολογισμό που ανέρχεται σε 7.018.400,00 ευρώ.

Προ ημερησίας διάταξης εγκρίθηκαν και οι δράσεις- δαπάνες που αφορούν στην συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμαλιάδας και της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας με ποσό 36.667,00 ευρώ για κάθε Δημοτική Ενότητα.

Ναυαγοσωστική κάλυψη

Σε ότι αφορά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης η Επιτροπή, εν όψει της έναρξης της θερινής περιόδου, προχώρησε στην έγκριση της μελέτης, του τρόπου ανάθεσης και των τεχνικών προδιαγραφών, τον καθορισμό όρων διαγωνισμού, την συγκρότηση των επιτροπών διαγωνισμού και ενστάσεων του υπό σύσταση διαγωνισμού με τίτλο: «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Ήλιδας έτους 2023», με προϋπολογισμό 119.040,00 ευρώ.
Επίσης, η Επιτροπή προχώρησε στην μετάθεση της διεξαγωγής διαγωνισμών μέσω ΕΣΗΔΗΣ, λόγω του ότι είχε διακόψει για ένα δεκαήμερο την λειτουργία του το ΕΣΗΔΗΣ – Δημόσια έργα. Ειδικότερα, μετατέθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαγωνισμών για τα έργα: «Βελτίωση αγροτικής οδοποιία: Τμήμα Βάλμη- Απιδούλα», «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στην Κοινότητα Αμαλιάδας», «Βελτίωση αγροτικών οδών στην Τ.Κ. Μαζαρακίου και Τ.Κ. Εφύρας Δ.Ε. Πηνείας Δήμου Ήλιδας» και «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Αμαλιάδας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα