24/02/202420:07

Όλγα Γεροβασίλη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της εν μέσω αποδοκιμασιών για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ- Ο Κασσελάκης σηκώθηκε να κατευνάσει το πλήθος- Στ. Κασσελάκης: Δεσμεύομαι να παραμείνω στο κόμμα, καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη – Στις 10 Μαρτίου να πάμε σε εκλογές προέδρου

Από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη, δήλωσε παρούσα στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη. Το πλήθος αντέδρασε με έντονες αποδοκιμασίες στο άκουσμα της υποψηφιότητας της.

«Άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο του προέδρου. Η απάντηση μου είναι ότι είμαι παρούσα σε αυτή την πρόκληση», δήλωσε η κα Γεροβασίλη με το ακροατήριο να ξεσπά σε αποδοκιμασίες.

Τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε όρθιος και με χειρονομίες προσπάθησε να κατευνάσει τα έντονα γιουχαΐσματα.

Λίγα λεπτά μετά η Όλγα Γεροβασίλη στράφηκε προς τον Στέφανο Κασσελάκη και του είπε «αγαπητέ πρόεδρε δεν αγαπάς τα μέλη περισσότερο από εμάς, δεν αμφισβητώ την αγάπη σου, αλλά όχι», με το κοινό να την αποδοκιμάζει εκ νέου.

Στ. Κασσελάκης: Δεσμεύομαι να παραμείνω στο κόμμα, καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη – Στις 10 Μαρτίου να πάμε σε εκλογές προέδρου

«Δεσμεύομαι να παραμείνω στο κόμμα» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνοντας στη συνέχεια στο βήμα, απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη προσθέτοντας: Καλώς ορίζω την Αντιπρόεδρο της Βουλής σε έναν όμορφο αγώνα για να μπορέσει το κόμμα μας να αγκαλιασει τα μέλη του έμπρακτα.

Δεσμεύομαι ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ενώπιον όλων σας.

Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας.

Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω ότι θα προσκαλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της Βουλής και όλη την ομάδα που την αγκαλιάζει να έρθει λογικά να μπορέσουμε να φέρομαι καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε εις πέρας. Να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει.

Και για να μπορέσει η δικιά μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά και να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή να είστε καλά ευχαριστώ πολύ. 

Και προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει, είπε καταλήγοντας ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα