07/12/202314:36

Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Γαστούνης: Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα του Γηροκομείου Γαστούνης «Παναγία Η Καθολική»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 η εθελοντική αιμοδοσία της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών του δήμου Γαστούνης. Η αιμοδοσία έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γηροκομείου Γαστούνης «Παναγία η Καθολική» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, το Γενικό νοσοκομείο Πύργου και το Κέντρο υγείας Γαστούνης.

Το αίμα που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί στις ανάγκες των νοσοκομείων της περιοχής, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Ο σκοπός της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών του δήμου Γαστούνης είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη σημασία της αιμοδοσίας, να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αίμα και να δημιουργήσει ένα δίκτυο αλληλεγγύης και αγάπης.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας, τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό των νοσοκομείων και του Κέντρου υγείας, την Διευθύντρια της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, το Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας ‘’Παναγία η Καθολική” για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του Ιδρύματος για την βοήθειά του σε οτιδήποτε κι αν χρειαστήκαμε.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Β’ οπου με την δική του καθοδήγηση και ευχή στήριξε την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία της ομάδας «Εθελοντών Αιμοδοτών Γαστούνης».

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις επόμενες αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον και να γίνουν μέλη της ομάδας. Η αιμοδοσία είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αφοσίωσης, που σώζει ζωές και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Μην διστάζετε να δώσετε αίμα, γιατί μπορεί να χρειαστεί και σε εσάς ή σε κάποιον αγαπημένο σας. Μια σταγόνα αίματος μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα