19/02/202414:08

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ):Συμβολική κατάληψη στη ΔΟΥ Πύργου σήμερα το πρωί Δευτέρας 19/02 από αγρότες και κτηνοτρόφους- Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 20/02 στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους

Συμβολική κατάληψη στη ΔΟΥ Πύργου πραγματοποίησε ομάδα αγροτών (και κτηνοτρόφων) της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ), το πρωί της Δευτέρας (19/02).

Οι αγρότες βρέθηκαν στην είσοδο της ΔΟΥ λίγο μετά τις 6 το πρωί και παρέμειναν εκεί αποκλείοντας την είσοδο έως τις 10 πμ.

Οι αγρότες τοποθέτησαν ένα τρακτέρ πριν τα σκαλοπάτια εισόδου στη ΔΟΥ και κράτησαν πανό που ανέγραφε «ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ».

Σύμφωνα με δηλώσεις τους οι αγρότες της Ηλείας θα συμμετάσχουν και στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα (Σύνταγμα).

Όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη στην Αθήνα

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τρίτης στο Σύνταγμα καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας.

«Μπροστά στην κοροϊδία της κυβέρνησης και τα ψίχουλα που δίνει, που ακόμα και αυτά δόθηκαν κάτω από τη μεγάλη αγωνιστική πίεση των μπλόκων, η αγωνιζόμενη αγροτιά από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη διοργανώνει μεγαλειώδες συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φλεβάρη στην Αθήνα», σημειώνει και προσθέτει πως η Ομοσπονδία μαζί με τους Αγροτικούς Συλλόγους καλούν «τους συναδέλφους αγρότες, κτηνοτρόφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που απευθύνουμε και να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με διάφορες δράσεις, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, διεκδικώντας λύση στα προβλήματά μας, κόντρα στην κυβέρνηση και στην προσπάθειά της να διασπάσει τον αγώνα μας, ψάχνοντας παντού καλοθελητές. Ήδη νέο μπλόκο έχει στηθεί στα Λεχαινά, δείγμα της αγωνιστικής διάθεσης των αγροτών».

Ώρα αναχώρησης λεωφορείων: Στις 10.30 το πρωί από το Μπλόκο του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο και θα ακολουθήσουν επόμενες στάσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6970881050 – 6977313458

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα