16/11/202120:28

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί, τον έχω ξεγράψει», λέει η μητέρα του 39χρονου δολοφόνου στο Βόλο

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του 39χρονου και πατέρα δύο μικρών παιδιών – Τι λένε οι γείτονες για τον δράστη που διατηρούσε επί χρόνια το προφίλ του «καλού οικογενειάρχη»
«Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει»… με βαθιά θλίψη και πικρία στη φωνή, η μητέρα του 39χρονου, ο οποίος σκότωσε την 75χρονη νονά του και τη μητέρα του δικηγόρου του, καταδικάζει με τον τρόπο της τις αποτρόπαιες ενέργειες του γιού της.

Το αδιανόητο της υπόθεσης είναι ότι επί 12 ολόκληρα χρόνια ο δράστης έπαιζε θέατρο. Αν δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση του DNA, ακόμα και σήμερα ο γιος της γυναίκας που είχε σκοτώσει το 2009 θα τον υπερασπιζόταν για μία ακόμα φορά στα δικαστήρια της Λάρισας, σε υπόθεση με κατηγορία εμπρησμού.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του 39χρονου λέει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο της.

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Μόλις έγινε το έγκλημα αυτό και μαζί με άλλα 2 – 3 στοιχεία που είχε εναντίον του, το συνδύασε (σ.σ. ο δικηγόρος) και απαίτησε από την ασφάλεια το DNA», λέει η Βαλσάμη Μηλίνη, κόρη του θύματος και αδερφή του δικηγόρου.

Ο αδελφός της, δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης, προσπαθεί πλέον να αντιμετωπίσει την φρικτή αλήθεια, ότι ο 39χρονος πελάτης του είναι ο δολοφόνος και της μητέρας του, ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε το θράσος να ζητά από τον γιο της γυναίκας που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, να τον υπερασπίζεται στα δικαστήρια και ότι εκμεταλλευόταν την παλιά τους γνωριμία για να απευθυνθεί σ’ εκείνον ξανά να τον υπερασπιστεί και στη δεύτερη δολοφονία που είχε διαπράξει.

«Ο άνθρωπος ήταν φυσιολογικός. Τον βλέπαμε σχεδόν καθημερινά, ‘καλημέρα, καλησπέρα’ αυτό. Τίποτα παρά πάνω. Οικογενειάρχης, έτσι; Τώρα ποιος μένει δίπλα μας πλέον δεν ξέρουμε», λέει γείτονας 39χρονου.

Παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά, ο 39χρονος είχε «χτίσει» το προφίλ του καλού οικογενειάρχη.

«Ως πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς, η σύζυγος του 39χρονου δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Τα όσα μαθαίνει για τον πατέρα των παιδιών της είναι αδύνατο να χωρέσουν στο μυαλό της.

«Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει».

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα