28/06/202414:38

Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για Αιμοδοσία» την Κυριακή 30/06 στη Ζαχάρω

Μετά τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Κουρούτα, το «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία», την ερχόμενη Κυριακή, 30 Ιουνίου μεταφέρεται στην κεντρική πλατεία της Ζαχάρως.

Από τις 9.30 έως τις 13.30, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας που είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών, θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες της περιοχής που επιθυμούν να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό και στην προώθηση του αιμοδοτικού κινήματος.

Στόχος, οι πολίτες να ανταποκριθούν εκ νέου στο κάλεσμα για προσφορά στον συνάνθρωπο και διαθέτοντας πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Άννα Μαστοράκου, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα